Novo

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Romance
 • 831  Salvo (2013)
  INFO
  Salvo (2013) on IMDb
  Salvo je hladnokrvan i nemilosrdan ubojica te vjeran vojnik sicilijanske mafije koji dobije zadatak da ubije nekoga iz rivalske mafijske obitelji. Salvo se ušunja u kuću da obavi zadatak, ali naleti na slijepu dijevojku Ritu koja hrabro brani svog brata kojeg Salvo mora ubiti. Iako je Rita bila svjedok ubistva, Salvo se odluči da je ne ubije i tako oboje, ubojica i žrtva, oboje žrtve sistema u kojem žive, postanu povezani zauvijek.

  Directors: Fabio Grassadonia, Antonio Piazza
  Writers: Fabio Grassadonia, Antonio Piazza
  Stars: Saleh Bakri, Luigi Lo Cascio, Sara Serraiocco
 • 2159  Suite Française Aka Suite Francaise (2014)
  INFO
  Suite française (2014) on IMDb
  U Francuskoj, u prvim danima njemačke okupacije, lijepa Lucile Angellier živi sa svojom netolerantnom taštom, čekajući na vijesti o mužu, odnosno, sinu koji je ratni zarobljenik. Izbjeglice iz Pariza počinju dolaziti u njihov mali gradić ali i njemački vojnici koji se useljavaju u susjedne kuće. Lucile za oko zapne Bruno von Falk, privlačni njemački oficir. Iako se Lucile na početku suzdržava, između njih se razvije strasna ljubav.

  Director: Saul Dibb
  Writers: Saul Dibb, Matt Charman
  Stars: Michelle Williams, Kristin Scott Thomas, Margot Robbie
 • 742  Something Wild (1986)
  INFO
  Something Wild (1986) on IMDb
  Kriminalističko-ljubavna komedija. U jednom newyorškom restoranu slučajno se susretnu atraktivna lutalica Lulu (M. Griffith) i uštogljeni poslovni čovjek Charles Driggs (J. Daniels). Charles je otišao ne plativši račun i Lulu ga uvjerava da su takvi “ispadi” način na koji on zadovoljava svoje inače duboko skrivene prirodne želje, na primjer seksualne. Privlačna, maštovita i divlja, djevojka ga nagovara da s njom krene u pustolovinu. Lulu, zapravo Audrey Hankel, namjerava odvesti zbunjenog Charlesa na desetogodišnjicu mature kako bi ga predstavila kao svoga uspješnog supruga. Put do Audreynog rodnog kraja pretvori se u pravu pustolovinu pri čemu Charlesa šokira, ali i privuče svaki novi ispad neobične suputnice: od nekonvencionalnog seksa do usputne krađe. Međutim, zaljubljeni će par upasti u prave nevolje kad ih na odredištu dočeka psihotični Ray (R. Liotta), Audreyn bivši suprug nedavno pušten iz zatvora, koji očajnički želi da mu se Audrey vrati…

  Director: Jonathan Demme
  Writer: E. Max Frye
  Stars: Jeff Daniels, Melanie Griffith, Ray Liotta
 • 23  Closer (2004)
  INFO
  Closer (2004) on IMDb
  Pomalo humorističnim i nadasve iskrenim pristupom modernim ljubavnim vezama, film Bliski odnosi" je priča o slučajnim susretima, privlačnosti na prvi pogled te bezobzirnim izdajama. U ljubavnom četverokutu zateći će se četiri glavna lika - fotografkinja Anna, njezin muž Larry, pisac Dan i njegova djevojka striptizeta. Za vrijeme dok je pisao knjigu Dan je na ulici sreo slatku Alice koja mu postaje muza. Ubrzo njihov odnos zapada u rutinu, pa se Dan, kojem trenutno izlazi roman na kojem je dugo radio, zagleda u Annu koja ga je fotografirala za naslovnicu. Anna se unatoč flertu udaje za dermatologa Larrya, no i dalje održava vezu s Danom. Tvrdi oklop svih likova i njihovo brutalno ponašanje je ustvari samo prividno - oni u biti žele isto što i svi mi, malo pažnje i bliskosti.

  Director: Mike Nichols
  Writers: Patrick Marber , Patrick Marber
  Stars: Natalie Portman, Jude Law, Clive Owen
 • 17  Desert Hearts (1985)
  INFO
  Desert Hearts (1985) on IMDb
  Događa se tokom pedesetih godina u Nevadi.Helen igra razvedenu i pomalo rigidnu profesorku,koja otkriva svoju potisnutu seksualnost zahvaljujući jednoj lokalnoj devojci.

  Director: Donna Deitch
  Writers: Jane Rule (novel), Natalie Cooper
  Stars: Helen Shaver, Patricia Charbonneau, Audra Lindley
 • 1648  Good Advice (2001)
  INFO
  Good Advice (2001) on IMDb
  Rajan (Charlie Sheen) je ženskaroš i burzovni mešetar koji zbog svojih neetičnih postupaka gubi posao i licencu. U nemogućnosti da pronađe novi posao, prisiljen je žieti sa svojom samoživom i jednako nemoralnom devojkom Sindi (Denise Richards). Ona radi kao kolumnistica, no zbog loših saveta i radne etike posao joj visi o koncu. Kada sazna da se Rajan uselio kod nje iz financijskih, a ne emotivnih razloga, ona pobegne sa drugim muškarcem. Rajan odluči ostati u apartmanu i preuzeti pisanje njezine kolumne te se nakon nekog vremena odlično snađe u novoj ulozi.

  Director: Steve Rash
  Writers: Daniel Margosis, Robert Horn
  Stars: Charlie Sheen, Angie Harmon, Denise Richards
 • 20  Walking the Dog (2017)
  INFO
  Walking the Dog (TV Movie 2017) on IMDb
  Kristie i Keit su advokati i suparnici. Dok se na sudu bore čiji će argumenti biti jači, njihovi psi se ludo zaljube spajajući svoje vlasnike na svakom koraku. Šetnje sa psima će u mnogome promeniti živote Kristie i Keit...

  Director: Gary Harvey
  Writers: Ron Cutler , Ruth Cutler
  Stars: Jennifer Finnigan, Sam Page, Lini Evans
 • 2299  Shakespeare in Love (1998)
  INFO
  Shakespeare in Love (1998) on IMDb
  Romantična povijesna komedija. London, 1593. U doba kraljice Elizabete (J. Dench), engleska je prijestolnica poprište rivalstva dvaju gradskih kazališta. The Curtain Theatre okuplja poznate glumce na čelu s kazališnom zvijezdom Richardom Burbageom (M. Clunes), dok vlasnika The Rose Theatrea, lukavog Philipa Henslowea (G. Rush) muče financijske brige i utjerivači sve većih dugova, poput Hugha Fennymana (T. Wilkinson). Henslowe stoga požuruje svoga dramatičara, mladoga Willa Shakespearea (J. Fiennes), da što prije dovrši nov komad "Romeo i Ethel, gusarova kći". Senzibilni Will pati od kreativne blokade, pa nije daleko odmakao u pisanju. Stvari se iznenada promijene kad se daroviti pisac zagleda u lijepu plemkinju Violu De Lesseps (G. Paltrow), i samu zaljubljenicu u glumu. Nju čeka dogovoreno vjenčanje s lordom Wessexom (C. Firth), pa će Will morati rješavati i umjetničke i romantične probleme...

  Director: John Madden
  Writers: Marc Norman, Tom Stoppard
  Stars: Gwyneth Paltrow, Joseph Fiennes and Geoffrey Rush
 • 20  Interlude in Prague (2017)
  INFO
  Interlude in Prague (2017) on IMDb
  Neverovatna priča o Mozartovim Praškim godinama

  Director: John Stephenson
  Writers: Brian Ashby, Helen Clare Cromarty
  Stars: Aneurin Barnard, James Purefoy, Samantha Barks
 • 8721  No Strings Attached (2011)
  INFO
  No Strings Attached (2011) on IMDb
  Emma (Natalie Portman) i Adam (Ashton Kutcher) su dugogodišnji prijatelji koji su jedne noći skoro upropastili svoje prijateljstvo. Da bi ga očuvali, oni sklapaju pakt da njihov odnos bude "bez obaveza". To znači: nema ljubomore, nema očekivanja, nema svađanja, nema cveća i nema tepanja. To znači da mogu da rade šta god počele, kad god počele, na kom god mestu počele, sve dok to znači da se neće zaljubiti.

  Director: Ivan Reitman
  Writers: Elizabeth Meriwether , Michael Samonek
  Stars: Natalie Portman, Ashton Kutcher and Kevin Kline
 • 5625  A Bronx Tale (1993)
  INFO
  A Bronx Tale (1993) on IMDb
  New York 1960. Dečak Calogero (F. Capra, L. Brancato) odrasta u radničkoj porodici italijanskog porekla. Njegov otac Lorenzo (R. De Niro) radi kao vozač autobusa i s ponosom odbija da ima bilo kakve veze s nepoštenim načinom zarade. Iako Calogero voli oca, potajno se divi lokalnom mafijašu Sonnyju (C. Palminteri), glavnom čoveku u četvrti koga se svi boje. Kada jednom Sonny na ulici ubije čoveka, mali Calogero, jedini svedok ubistva, ne odaje ga policiji. Time dobija Sonnyjevu zahvalnost i poštovanje i Sonny ga uzima pod svoje okrilje. Otac Lorenzo protivi se tom prijateljstvu i počinje grčevitu borbu da ne izgubi sina......Ovaj film je prvi rediteljski poduhvat Roberta De Nira.

  Director: Robert De Niro
  Writers: Chazz Palminteri, Chazz Palminteri
  Stars: Robert De Niro, Chazz Palminteri and Lillo Brancato
 • 21  Like Crazy (2011)
  INFO
  Like Crazy (2011) on IMDb
  Na "Sandens" filmskom festivalu, anonimna britanska glumica Felisiti Džouns (Felicity Jones) dobila je nagradu za najbolju žensku ulogu u filmu "Like Crazy" u režiji Drejka Doremusa (Drake Doremus). Dirljiv i realan prikaz ljubavi na daljinu..

  Director: Drake Doremus
  Writers: Drake Doremus, Ben York Jones
  Stars: Felicity Jones, Anton Yelchin, Jennifer Lawrence
 • 745  Weekend (2011)
  INFO
  Weekend (2011) on IMDb
  Weekend prati Russella (Tom Cullen) koji, jednog petka uveče, nasumično bira umetnika Glena (Chris New) u noćnom klubu i na kraju provodi s njim narednih 48 sati po spavaćim sobama i barovima, pričajući i vodeći ljubav, dok se razvija odnos koji će ostaviti posledice u oba njihova života. Ova dirljiva romansa je lepo realizovana i poredi se sa Before Sunrise Richarda Linklatera i istražuje kako dvoje ljudi mogu da se sastanu samo nakratko, a da ipak ostave značajne posledice na svoje živote.

  Director: Andrew Haigh
  Writer: Andrew Haigh
  Stars: Tom Cullen, Chris New, Jonathan Race
 • 4735  The Lost Valentine (2011)
  INFO
  The Lost Valentine (TV Movie 2011) on IMDb
  "Propusteni dan zaljubljenih" - Bazirano na noveli "Poslednji dan zaljubljenih" James Michael Pratt. Radnja filma se vrti oko mlade i cinicne novinarke koja uci da u ljubavi postoje teskoce i iskusenja i vremenom ce otkriti pricu koja ce zauvek promeniti njen zivot.

  Director: Darnell Martin
  Writers: Maryann Ridini Spencer , Barton Taney
  Stars: Jennifer Love Hewitt, Nick Moon Stephens and Betty White
 • 2586  Honeymoon for One (2011)
  INFO
  Honeymoon for One (TV Movie 2011) on IMDb
  Žena otkrije da ju je njezin zaručnik varao ,tako da ona završava svoj angažman samo nedelju dana prije vjenčanja. Ona kreće na neočekivane avanture,kad ide na medenom mjesecu u prekrasnom irskom dvorcu - sama. Dva tjedna prije njenog dogovorenog braka, April, nasljednica moćnog i bogatog senatora u Alabami poželi pobjeći sa seksi karnevalskim radnikom Perryjem. Njena bogata baka i lokalni šerif udružili su se u namjeri da spriječe tu besmislicu.

  Director: Kevin Connor
  Writer: Rick Suvalle
  Stars: Nicollette Sheridan, Patrick Baladi, Diarmuid Noyes
 • 23  Salmon Fishing in the Yemen (2011)
  INFO
  Salmon Fishing in the Yemen (2011) on IMDb
  Salmon Fishing in the Yemen (Lov na losose u Jemenu) - Alfred Jones znanstvenik je koji se specijalizirao za uzgoj ribe. On ne vidi dalje od svog svakodnevnog života sve dok njegov svijet nije iznenada uzdrman zahvaljujući jemenskom šeiku koji je opsjednut ribolovom i želi postići naizgled nemoguće – lov na losose u Jemenu. Na tom čudesnom putovanju nemoguće postaje moguće.

  Director: Lasse Hallström
  Writers: Simon Beaufoy, Paul Torday
  Stars: Ewan McGregor, Emily Blunt, Amr Waked |
 • 4919  With Every Heartbeat Aka Kiss Me (2011)
  INFO
  Kiss Me (2011) on IMDb
  Mlada žena angažirana da se oženi nalazi se u aferi s kćerkom lezbijke koja će uskoro postati maćeha.

  Director: Alexandra-Therese Keining
  Writer: Alexandra-Therese Keining
  Stars: Ruth Vega Fernandez, Liv Mjönes and Lena Endre
 • 27  Trois couleurs: Rouge Aka Three Colors: Red (1994)
  INFO
  Three Colors: Red (1994) on IMDb
  Valentine (I. Jacob) je mlada studentica nastanjena u Ženevi, koja radi kao manekenka i fotomodel. Jednoga dana, trčeći za psom koji joj je pobjegao, slučajno naleti na starca, nekadašnjega suca (J-L. Trintignant), čije ju prividno hladno i tajanstveno ponašanje privuče. Malo po malo, oni se sprijatelje i počnu posjećivati, i Valentine uvidi njegove neobične navike: on, naime, prisluškuje telefonske razgovore svojih susjeda, no ne zbog špijunaže, već time hrani svoju ciničnu prirodu. Osim njih dvoje i neki su drugi ljudi zainteresirani za Valentine i žele je imati blizu sebe, no ni ti odnosi nisu tako jednostavni kako na prvi pogled izgledaju...

  Director: Krzysztof Kieslowski
  Writers: Krzysztof Kieslowski, Krzysztof Piesiewicz
  Stars: Irène Jacob, Jean-Louis Trintignant, Frédérique Feder
Gost
  
Ukupno
Korisnici
Gosti
Ukupno online: 16
Gosti: 16
Korisnka: 0
  

javascript:// sdan
15 June 2019 в 12:11
Foyle's War 8x01
victory
javascript:// sdan
14 June 2019 в 20:19
Foyle's War 7x03
victory
javascript:// sdan
14 June 2019 в 16:09
Foyle's War 7x02
victory

Copyright Lud@k Site © 2018