Novo

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Romance
 • 13920  Fanaa (2006)
  INFO
  Fanaa (2006) on IMDb
  Jednostavno je izabrati između dobrog i lošeg, ali ono što zapravo određuje živote je umeće da se između dva dobra izabere bolje, a između dva loša, manje zlo. Zuni je slepa devojka iz Kašmira koja sreće Rehana, lokalnog turističkog vodiča i velikog ženskaroša. Iako je drugarice savetuju da se ne petlja sa ovim zavodnikom, Zuni je odlučna da uz Rehanovu pomoć sagleda sve lepote života, onako kako nikada nije mogla.

  Director: Kunal Kohli
  Writer: Shibani Bathija
  Stars: Aamir Khan, Kajol and Rishi Kapoor
 • 3562  Far from the Madding Crowd (2015)
  INFO
  Daleko od razuzdane gomile (2015) on IMDb
  U Viktorijanskoj Engleskoj, nezavisna i svojeglava Batšeba Everdin privlači tri potpuno različita muskarca: Gabrijela Ouka, ovčara, Frenka Troja, zgodnog i nemarnog narednika i Vilijama Boldvuda, prosperitetnog, sredovečnog neženju. Ova bezvremena priča o Batšebinim izborima i strasti istražuje prirodu odnosa i ljubavi, ​​kao i ljudsku sposobnost da prevaziđe teškoće kroz elastičnost i istrajnost.

  Director: Thomas Vinterberg
  Writers: Thomas Hardy , David Nicholls
  Stars: Carey Mulligan, Matthias Schoenaerts, Michael Sheen
 • 485  The Aftermath (2019)
  INFO
  The Aftermath (2019) on IMDb
  Godina je 1946. Rejčel Morgan stiže, usred zime, u ratom razoreni Hamburg, kako bi se pridružila svom suprugu Luisu, britanskom pukovniku koji je zadužen za obnovu ovog razrušenog grada. Međutim, na putu ka svom novom domu, Rejčel zapanjeno otkriva da je Luis doneo neočekivanu odluku: oni će deliti veliku kuću sa njenim prethodnim vlasnicima, nemačkim udovcem i njegovom problematičnom ćerkom. U ovoj napetoj atmosferi, neprijateljstvo i tuga ustupaju mesto strasti i izdaji.

  Director: James Kent
  Writers: Joe Shrapnel, Anna Waterhouse
  Stars: Keira Knightley, Ned Wills, Pandora Colin
 • 70  Trzy Kolory: Bialy Aka Three Colors: White (1994)
  INFO
  Three Colors: White (1994) on IMDb
  Karol (Z. Zamachowski), Poljak nastanjen u Parizu, u velikom je problemu: Dominique (J. Delpy), njegova supruga, nezadovoljna nekonzumiranim brakom, zatraži razvod. Iako pretjerano zaljubljen i očaran njezinom ljepotom, ništa mu ne uspijeva da je razuvjeri: ona ga optuži da je podmetnuo požar u njezinom frizerskom salonu. Kako se parnica razvija, ona Karola izbaci iz stana, na što se ovaj nađe na rubu siromaštva, prisiljen prositi po pariškoj podzemnoj željeznici. Malo po malo, Karol shvati da mu u Francuskoj očito nije mjesto, te se kriomice vrati u svoju rodnu Poljsku. Izgleda da ni tamo neće biti pošteđen neprilika: u nedostatku novaca prisiljen je baviti se ilegalnim poslovima, no od toga ne preže jer vjeruje da će se, ako se obogati, moći vratiti Dominique…

  Director: Krzysztof Kieslowski
  Writers: Krzysztof Kieslowski , Krzysztof Piesiewicz
  Stars: Zbigniew Zamachowski, Julie Delpy, Janusz Gajos
 • 149  Killing Me Softly (2002)
  INFO
  Killing Me Softly (2002) on IMDb
  Alice (Heather Graham) je mlada londonska dizajnerica web-stranica koja odluči prekinuti vezu sa svojim dečkom nakon što se upusti u opasnu i opsesivnu avanturu. Novi muškarac koji je ušao u njen život je naočit i tajnovit planinar Adam (Joseph Fiennes). Nakon što je zaprosi, Alice misli da njenoj sreći nema kraja, no uskoro počinje dobivati upozoravajuća pisma i pozive. Sve upućuje na to da njen novi odabranik srca Adam skriva mračnu tajnu

  Director: Kaige Chen
  Writers: Sean French , Kara Lindstrom
  Stars: Heather Graham, Joseph Fiennes, Natascha McElhone
 • 1009  Salvo (2013)
  INFO
  Salvo (2013) on IMDb
  Salvo je hladnokrvan i nemilosrdan ubojica te vjeran vojnik sicilijanske mafije koji dobije zadatak da ubije nekoga iz rivalske mafijske obitelji. Salvo se ušunja u kuću da obavi zadatak, ali naleti na slijepu dijevojku Ritu koja hrabro brani svog brata kojeg Salvo mora ubiti. Iako je Rita bila svjedok ubistva, Salvo se odluči da je ne ubije i tako oboje, ubojica i žrtva, oboje žrtve sistema u kojem žive, postanu povezani zauvijek.

  Directors: Fabio Grassadonia, Antonio Piazza
  Writers: Fabio Grassadonia, Antonio Piazza
  Stars: Saleh Bakri, Luigi Lo Cascio, Sara Serraiocco
 • 2252  Suite Française Aka Suite Francaise (2014)
  INFO
  Suite française (2014) on IMDb
  U Francuskoj, u prvim danima njemačke okupacije, lijepa Lucile Angellier živi sa svojom netolerantnom taštom, čekajući na vijesti o mužu, odnosno, sinu koji je ratni zarobljenik. Izbjeglice iz Pariza počinju dolaziti u njihov mali gradić ali i njemački vojnici koji se useljavaju u susjedne kuće. Lucile za oko zapne Bruno von Falk, privlačni njemački oficir. Iako se Lucile na početku suzdržava, između njih se razvije strasna ljubav.

  Director: Saul Dibb
  Writers: Saul Dibb, Matt Charman
  Stars: Michelle Williams, Kristin Scott Thomas, Margot Robbie
 • 787  Something Wild (1986)
  INFO
  Something Wild (1986) on IMDb
  Kriminalističko-ljubavna komedija. U jednom newyorškom restoranu slučajno se susretnu atraktivna lutalica Lulu (M. Griffith) i uštogljeni poslovni čovjek Charles Driggs (J. Daniels). Charles je otišao ne plativši račun i Lulu ga uvjerava da su takvi “ispadi” način na koji on zadovoljava svoje inače duboko skrivene prirodne želje, na primjer seksualne. Privlačna, maštovita i divlja, djevojka ga nagovara da s njom krene u pustolovinu. Lulu, zapravo Audrey Hankel, namjerava odvesti zbunjenog Charlesa na desetogodišnjicu mature kako bi ga predstavila kao svoga uspješnog supruga. Put do Audreynog rodnog kraja pretvori se u pravu pustolovinu pri čemu Charlesa šokira, ali i privuče svaki novi ispad neobične suputnice: od nekonvencionalnog seksa do usputne krađe. Međutim, zaljubljeni će par upasti u prave nevolje kad ih na odredištu dočeka psihotični Ray (R. Liotta), Audreyn bivši suprug nedavno pušten iz zatvora, koji očajnički želi da mu se Audrey vrati…

  Director: Jonathan Demme
  Writer: E. Max Frye
  Stars: Jeff Daniels, Melanie Griffith, Ray Liotta
 • 60  Closer (2004)
  INFO
  Closer (2004) on IMDb
  Pomalo humorističnim i nadasve iskrenim pristupom modernim ljubavnim vezama, film Bliski odnosi" je priča o slučajnim susretima, privlačnosti na prvi pogled te bezobzirnim izdajama. U ljubavnom četverokutu zateći će se četiri glavna lika - fotografkinja Anna, njezin muž Larry, pisac Dan i njegova djevojka striptizeta. Za vrijeme dok je pisao knjigu Dan je na ulici sreo slatku Alice koja mu postaje muza. Ubrzo njihov odnos zapada u rutinu, pa se Dan, kojem trenutno izlazi roman na kojem je dugo radio, zagleda u Annu koja ga je fotografirala za naslovnicu. Anna se unatoč flertu udaje za dermatologa Larrya, no i dalje održava vezu s Danom. Tvrdi oklop svih likova i njihovo brutalno ponašanje je ustvari samo prividno - oni u biti žele isto što i svi mi, malo pažnje i bliskosti.

  Director: Mike Nichols
  Writers: Patrick Marber , Patrick Marber
  Stars: Natalie Portman, Jude Law, Clive Owen
 • 35  Desert Hearts (1985)
  INFO
  Desert Hearts (1985) on IMDb
  Događa se tokom pedesetih godina u Nevadi.Helen igra razvedenu i pomalo rigidnu profesorku,koja otkriva svoju potisnutu seksualnost zahvaljujući jednoj lokalnoj devojci.

  Director: Donna Deitch
  Writers: Jane Rule (novel), Natalie Cooper
  Stars: Helen Shaver, Patricia Charbonneau, Audra Lindley
 • 1690  Good Advice (2001)
  INFO
  Good Advice (2001) on IMDb
  Rajan (Charlie Sheen) je ženskaroš i burzovni mešetar koji zbog svojih neetičnih postupaka gubi posao i licencu. U nemogućnosti da pronađe novi posao, prisiljen je žieti sa svojom samoživom i jednako nemoralnom devojkom Sindi (Denise Richards). Ona radi kao kolumnistica, no zbog loših saveta i radne etike posao joj visi o koncu. Kada sazna da se Rajan uselio kod nje iz financijskih, a ne emotivnih razloga, ona pobegne sa drugim muškarcem. Rajan odluči ostati u apartmanu i preuzeti pisanje njezine kolumne te se nakon nekog vremena odlično snađe u novoj ulozi.

  Director: Steve Rash
  Writers: Daniel Margosis, Robert Horn
  Stars: Charlie Sheen, Angie Harmon, Denise Richards
 • 63  Walking the Dog (2017)
  INFO
  Walking the Dog (TV Movie 2017) on IMDb
  Kristie i Keit su advokati i suparnici. Dok se na sudu bore čiji će argumenti biti jači, njihovi psi se ludo zaljube spajajući svoje vlasnike na svakom koraku. Šetnje sa psima će u mnogome promeniti živote Kristie i Keit...

  Director: Gary Harvey
  Writers: Ron Cutler , Ruth Cutler
  Stars: Jennifer Finnigan, Sam Page, Lini Evans
 • 2338  Shakespeare in Love (1998)
  INFO
  Shakespeare in Love (1998) on IMDb
  Romantična povijesna komedija. London, 1593. U doba kraljice Elizabete (J. Dench), engleska je prijestolnica poprište rivalstva dvaju gradskih kazališta. The Curtain Theatre okuplja poznate glumce na čelu s kazališnom zvijezdom Richardom Burbageom (M. Clunes), dok vlasnika The Rose Theatrea, lukavog Philipa Henslowea (G. Rush) muče financijske brige i utjerivači sve većih dugova, poput Hugha Fennymana (T. Wilkinson). Henslowe stoga požuruje svoga dramatičara, mladoga Willa Shakespearea (J. Fiennes), da što prije dovrši nov komad "Romeo i Ethel, gusarova kći". Senzibilni Will pati od kreativne blokade, pa nije daleko odmakao u pisanju. Stvari se iznenada promijene kad se daroviti pisac zagleda u lijepu plemkinju Violu De Lesseps (G. Paltrow), i samu zaljubljenicu u glumu. Nju čeka dogovoreno vjenčanje s lordom Wessexom (C. Firth), pa će Will morati rješavati i umjetničke i romantične probleme...

  Director: John Madden
  Writers: Marc Norman, Tom Stoppard
  Stars: Gwyneth Paltrow, Joseph Fiennes and Geoffrey Rush
 • 61  Interlude in Prague (2017)
  INFO
  Interlude in Prague (2017) on IMDb
  Neverovatna priča o Mozartovim Praškim godinama

  Director: John Stephenson
  Writers: Brian Ashby, Helen Clare Cromarty
  Stars: Aneurin Barnard, James Purefoy, Samantha Barks
 • 8827  No Strings Attached (2011)
  INFO
  No Strings Attached (2011) on IMDb
  Emma (Natalie Portman) i Adam (Ashton Kutcher) su dugogodišnji prijatelji koji su jedne noći skoro upropastili svoje prijateljstvo. Da bi ga očuvali, oni sklapaju pakt da njihov odnos bude "bez obaveza". To znači: nema ljubomore, nema očekivanja, nema svađanja, nema cveća i nema tepanja. To znači da mogu da rade šta god počele, kad god počele, na kom god mestu počele, sve dok to znači da se neće zaljubiti.

  Director: Ivan Reitman
  Writers: Elizabeth Meriwether , Michael Samonek
  Stars: Natalie Portman, Ashton Kutcher and Kevin Kline
 • 5657  A Bronx Tale (1993)
  INFO
  A Bronx Tale (1993) on IMDb
  New York 1960. Dečak Calogero (F. Capra, L. Brancato) odrasta u radničkoj porodici italijanskog porekla. Njegov otac Lorenzo (R. De Niro) radi kao vozač autobusa i s ponosom odbija da ima bilo kakve veze s nepoštenim načinom zarade. Iako Calogero voli oca, potajno se divi lokalnom mafijašu Sonnyju (C. Palminteri), glavnom čoveku u četvrti koga se svi boje. Kada jednom Sonny na ulici ubije čoveka, mali Calogero, jedini svedok ubistva, ne odaje ga policiji. Time dobija Sonnyjevu zahvalnost i poštovanje i Sonny ga uzima pod svoje okrilje. Otac Lorenzo protivi se tom prijateljstvu i počinje grčevitu borbu da ne izgubi sina......Ovaj film je prvi rediteljski poduhvat Roberta De Nira.

  Director: Robert De Niro
  Writers: Chazz Palminteri, Chazz Palminteri
  Stars: Robert De Niro, Chazz Palminteri and Lillo Brancato
 • 84  Like Crazy (2011)
  INFO
  Like Crazy (2011) on IMDb
  Na "Sandens" filmskom festivalu, anonimna britanska glumica Felisiti Džouns (Felicity Jones) dobila je nagradu za najbolju žensku ulogu u filmu "Like Crazy" u režiji Drejka Doremusa (Drake Doremus). Dirljiv i realan prikaz ljubavi na daljinu..

  Director: Drake Doremus
  Writers: Drake Doremus, Ben York Jones
  Stars: Felicity Jones, Anton Yelchin, Jennifer Lawrence
 • 782  Weekend (2011)
  INFO
  Weekend (2011) on IMDb
  Weekend prati Russella (Tom Cullen) koji, jednog petka uveče, nasumično bira umetnika Glena (Chris New) u noćnom klubu i na kraju provodi s njim narednih 48 sati po spavaćim sobama i barovima, pričajući i vodeći ljubav, dok se razvija odnos koji će ostaviti posledice u oba njihova života. Ova dirljiva romansa je lepo realizovana i poredi se sa Before Sunrise Richarda Linklatera i istražuje kako dvoje ljudi mogu da se sastanu samo nakratko, a da ipak ostave značajne posledice na svoje živote.

  Director: Andrew Haigh
  Writer: Andrew Haigh
  Stars: Tom Cullen, Chris New, Jonathan Race
Gost
  
Ukupno
Korisnici
Gosti
Ukupno online: 18
Gosti: 18
Korisnka: 0
  


Copyright Lud@k Site © 2018