Novo

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
2018
 • 11  Volcano (2018)
  INFO
  Volcano (2018) on IMDb
  Sticajem čudnih okolnosti, Lukas, prevodilac OEBS-a u okviru vojne inspekcije kontrolnih punktova, završi u zabačenom gradu na jugu ukrajinske stepe. Nemajući kome da se obrati za pomoć, ovaj gradski momak pronalazi utočište u kući zanimljivog lokalca po imenu Vova. Koristeći Vovu kao vodiča, Lukas se suočava sa anarhističkim univerzumom kakav nije mogao ni da zamisli, svetom u kojem život teče bez vidljive strukture. Fasciniran svojim domaćinom i njegovom ćerkom, Maruškom, u koju se ubrzo zaljubljuje, Lukas pobeđuje prezir prema seoskom životu što mu otvara put ka nezamislivoj sreći.

  Director: Roman Bondarchuk
  Writers: Alla Tyutyunnik, Dar'ya Averchenko
  Stars: Serhiy Stepansky, Viktor Zhdanov
 • 8  Posledice Aka Consequences (2018)
  INFO
  Consequences (2018) on IMDb
  Naš anti-junak je Andrej (Zemljič), osamnaestogodišnji momak, koji se za početak ne zna nositi sa svojim bijesom. Usljed skrivanja svoje seksualne orijentacije, biva osramoćen u situaciji s djevojkom, pa se iskali na njoj. Za šta ona podnese prijavu. Na sudu ga majka (Hribar) spektakularno uvali u još veću nevolju svjedočeći iz svog ugla da je užasan sin, kojeg nikad nema kod kuće i u školi.I eto ga u popravnom domu da se suoči sa posljedicama svojih djela i izbori za svoje mjesto u grupi osuđenika. Postaje blizak sa Želetom (Šturbej), svojim neformalnim liderom, boreći se da zadrži svoju potiskivanu tajnu samo za sebe.

  Director: Darko Stante
  Writer: Darko Stante
  Stars: Matej Zemljic, Timon Sturbej, Gasper Markun
 • 9  Superlopez aka Superlópez (2018)
  INFO
  Superlopez (2018) on IMDb
  Juan López, običan i anoniman uredski radnik, odlučuje da izloži svoje supersile da se pretvori u prvog španskog superheroja: Superlópez.

  Director: Javier Ruiz Caldera
  Writers: Jan , Borja Cobeaga
  Stars: Dani Rovira, Alexandra Jiménez, Julián López
 • 12  Saving Flora (2018)
  INFO
  Saving Flora (2018) on IMDb
  Flora je cirkuski slon koji više ne može da nastupa. Noć pre zakazane eutanaze, 14-godišnja kćerka vlasnika cirkusa krade Floru iz cirkusa. Pred njima je dvesta kilometara šuma, divlja reka, dva lovca na slonove i strah da neće uspeti...

  Director: Mark Drury Taylor
  Writers: David Moss, Mark Drury Taylor
  Stars: Jenna Ortega, Martin Martinez, David Arquette
 • 578  The Hummingbird Project (2018)
  INFO
  The Hummingbird Project (2018) on IMDb
  Vinsent i Anton su igrači u visoko rizičnoj igri u kojoj se pobeda meri u milisekundama. Oni žele da izgrade optički kabl između Kanzasa i Nju Džerzija koji bi ih učinio milionerima. Ali na put im staje bivša šefica Eva (Salma Hayek) moćna i manipulativna koja se neće zaustaviti ni pred čim.

  Director: Kim Nguyen
  Writer: Kim Nguyen
  Stars: Jesse Eisenberg, Alexander Skarsgård, Salma Hayek
 • 235  Fast Color (2018)
  INFO
  Fast Color (2018) on IMDb
  Žena je primorana da se da u bijeg nakon što budu otkrivene njene nadljuske sposobnosti. Godinama nakon što je napustila svoju porodicu, jedino mjesto koje mora da skriva je njen dom …

  Director: Julia Hart
  Writers: Julia Hart, Jordan Horowitz
  Stars: Gugu Mbatha-Raw, David Strathairn, Lorraine Toussaint
 • 175  Tu hijo (2018)
  INFO
  Tu hijo (2018) on IMDb
  Život doktora Hajmea Himenesa će se srušiti kada njegov 17-godišnji sin ostane u vegetativnom stanju nakon što je premlaćen na izlazu jedne diskoteke. Nakon što shvati da pravda ne čini ništa kako bi kaznila krivce, lično će poći na putovanje pravo u pakao u potrazi za osvetom.

  Director: Miguel Ángel Vivas
  Writers: Alberto Marini, Miguel Ángel Vivas
  Stars: Jose Coronado, Ana Wagener, Asia Ortega
 • 85  Die defekte Katze Aka A Dysfunctional Cat (2018)
  INFO
  A Dysfunctional Cat (2018) on IMDb
  Minu je obitelj upoznala s nekoliko potencijalnih muževa u Iranu. Sve ih je odbila dok nije upoznala Kiana, kirurga koji je doputovao iz Njemačke u potrazi za ženom. Nije pristala iz ljubavi na prvi pogled, nego zbog zavodljivosti života u Europi. U srednjim tridesetima, Kian, uspješan iranski iseljenik, očajnički želi ženu da mu život učini potpunim. Gorljivo vodi novu mladenku kući, ali brak s doslovnim strancem teži je nego što itko od njih zamišljao. Rođena u Njemačkoj od iranskih roditelja, scenaristica i redateljica Susan Gordanshekan nenametljivim pristupom pripovijeda priču o tome kako jedan par mora izmiriti očekivanja i razlike kako bi napokon pronašli način da zajedno žive.

  Director: Susan Gordanshekan
  Writer: Susan Gordanshekan
  Stars: Pegah Ferydoni, Hadi Khanjanpour, Henrike von Kuick
 • 412  Mary Poppins Returns (2018)
  INFO
  Povratak Meri Popins (2018) on IMDb
  London, u vreme Depresije. Jane i Michael Banks, s njegovo troje dece, posećuju misterioznu Mary Poppins, usled ličnog gubitka. Koristeći svoje jedinstvene magične veštine, i uz pomoć prijatelja Jacka, ona pomaže članovima porodice da ponovo otkriju radost i sreću u iskušenjima svojih života.

  Director: Rob Marshall
  Writers: David Magee , David Magee
  Stars: Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw
 • 142  The Ranger (2018)
  INFO
  The Ranger (2018) on IMDb
  The Ranger donosi priču o teen punkerima koji se bekstvu pred policijom odlučuju da sakriju u šumi. Tamo se pak suočavaju sa psihotičnim čuvarom parka koji uz sebe uvek nosi sekiru koju odlučuje upotrebiti na njima.....

  Director: Jenn Wexler
  Writers: Giaco Furino, Jenn Wexler
  Stars: Chloë Levine, Jeremy Holm, Granit Lahu
 • 117  Assassination Nation (2018)
  INFO
  Assassination Nation (2018) on IMDb
  Film govori o današnjem uticaju interneta i društvenih mreža koje su uništile privatnost ljudi. Upravo to će postati veliki Lilin problem, kada nepoznati provokator na internet počne postavljati privatne detalje iz života stanovnika njenog gradića Salema. Situacija u ovom gradu će u potpunosti izmaći kontroli.

  Director: Sam Levinson
  Writer: Sam Levinson
  Stars: Odessa Young, Abra, Suki Waterhouse
 • 154  Nightclub Secrets (2018)
  INFO
  Nightclub Secrets (2018) on IMDb
  Kada Zoina sestra Rejčel završi mrtva navodno izvršivši samoubistvo, Zoe želi da sazna pravu istinu i kroz sestrin dnevnik pronalazi trag koji će je odvesti u svet noćnih klubova i tajni koje su u njima sakrivene...

  Director: Joe Menendez
  Writers: Brian Leider, Nick Marshall
  Stars: Kate Mansi, Rachel Hendrix, Gary Weeks
 • 254  Redcon-1 (2018)
  INFO
  Redcon-1 (2018) on IMDb
  Odred od osam vojnika specijalnih snaga dodijeljen je samoubilačkoj misiji kako bi spasio znanstvenika iz grada kojim vladaju mrtvi.

  Director: Chee Keong Cheung
  Writers: Chee Keong Cheung, Steve Horvath
  Stars: Oris Erhuero, Carlos Gallardo, Mark Strange
 • 145  Level 16 (2018)
  INFO
  Level 16 (2018) on IMDb
  Šesnaestogodišnja Vivijen je zarobljena u Vestalis akademiji, internatu koji više liči na zatvor nego na školu, i živi povučeno i neupadljivo. Njen život će se naglo promeniti kad se susretne sa Sofijom, bivšom drugaricom koja ju je svojevremeno izdala. Zajedno, devojke će se upustiti u opasnu potragu kako bi razotkrile zastrašujuću istinu koja stoji iza njihovog zatočeništva. Ubrzo će obe biti primorane na borbu za goli opstanak.

  Director: Danishka Esterhazy
  Writer: Danishka Esterhazy
  Stars: Katie Douglas, Celina Martin, Sara Canning
 • 124  A Vigilante (2018)
  INFO
  A Vigilante (2018) on IMDb
  Olivija Vajld u ovom filmu glumi ženu koja je bila žrtva porodičnog nasilja, pa odlučuje da uzme stvar u svoje ruke i posvećuje se tome da ubija nasilnike iste vrste kako više nikada ne bi mogli da naude ženama, a za svako novo ubistvo, pažljivo menja i sakriva identitet.

  Director: Sarah Daggar-Nickson
  Writer: Sarah Daggar-Nickson
  Stars: Olivia Wilde, Morgan Spector, Kyle Catlett
 • 140  Dragged Across Concrete (2018)
  INFO
  Dragged Across Concrete (2018) on IMDb
  Priča prati tandem detektiva koji čine stara garda Bret Ridžman (Mel Gibson) i njegov mlađi partner Entoni Luraseti (Vince Vaughn), koji su suspendovani zbog preteranog korišćenja sile prilikom jedne akcije. Suspenzija pogoršava njihovo loše finansijsko stanje, pa ogorčeni Ridžman odlučuje da preuzme stvari u svoje ruke, kako bi naplatio sve ono što nije prethodnih godina.

  Director: S. Craig Zahler
  Writer: S. Craig Zahler
  Stars: Mel Gibson, Vince Vaughn, Tory Kittles
 • 129  Big Kill (2018)
  INFO
  Big Kill (2018) on IMDb
  U Philadelphiji, sudbina povezuje i jednom gradu dva kockarca u bjekstvu i smrtonosnog propovijednika …

  Director: Scott Martin
  Writer: Scott Martin
  Stars: Jason Patric, Lou Diamond Phillips, Christoph Sanders |
 • 249  Stargate Origins: Catherine (2018)
  INFO
  Stargate Origins: Catherine (2018) on IMDb
  Godine 1939. profesor Paul Langford i njegova kći Catherine se još uvijek bore sa tajnama drevnog relikta kojeg su otkrili u egipatskoj pustinji pre više od deset godina. Sa ratom koji se nazire u Evropi i presušivanjem financija, ti se briljantni umovi približavaju svojoj najnižoj tački. Nisu ni svesni da će se odgovor predstaviti u opasnom obliku, kada se nacistički okultist dr. Wilhelm Brücke pojavi u njihovoj ustanovi sa zlokobnim motivom. Sa pomoću dvojice mladih vojnika, Catherine mora iskoristiti svu svoju pamet i veštine dok ona i njeni novi saveznici kreću u nepoznato, u avanturu da bi spasili njezinog oca i Zemlju od nezamislive tame.

  Director: Mercedes Bryce Morgan
  Writers: Mark Ilvedson, Justin Michael Terry
  Stars: Ellie Gall, Connor Trinneer, Aylam Orian
Gost
  
Ukupno
Korisnici
Gosti
Ukupno online: 11
Gosti: 11
Korisnka: 0
  


Copyright Lud@k Site © 2018