Novo

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
2015
 • 571  Persona 3 the Movie 3: Falling Down (2015)
  INFO
   Persona 3 the Movie: #3 Falling Down
(2015) on IMDb
  "Mislim da sam shvatio... Ti se zapravo plašiš rastanka?" Došla je jesen, a Makot i njegovi drugar, koji rizikuju svoje živote ratujući protiv Seni, rat polako privode kraju. Kroz rat, neki spoznaju šta znači izgubiti bližnjeg, drugi spoznaju šta to znači štititi, dok treći otkivaju skriveno značenje svih njihovih dosadašnjih borbi. Nakon poslednje bitke, osvanuo je novi dan, a točkovi sudine polako počinju da stavlja na iskušenje veze između junaka...


  Director: Keitarô Motonaga
  Writers: Jun Kumagai
  Stars: Akira Ishida, Eri Ogawa, Rie Tanaka
 • 25  Tian jiang xiong shi Aka Dragon Blade (2015)
  INFO
  Dragon Blade (2015) on IMDb
  Džeki Čen, Džon Kjuzak, Edrijen Brodi i Peng Lin glavni su glumci najskupljeg kineskog ostvarenja, čija je radnja smeštena u alternativnu istoriju u kojoj se Rimsko carstvo bori sa kineskom dinastijom Han zbog kontrole Puta svile. Brodi igra rimskog generala Tiberijusa, koji pokušava da uspostavi kontrolu nad Putem svile, odnosno zemaljskom trgovačkom linijom iz Kine prema Zapadu. Kjuzak glumi još jednog generala, Luciusa, a Čen je kineski oficir koji se sa njim udružuje.

  Director: Daniel Lee
  Writer: Daniel Lee
  Stars: Jackie Chan, John Cusack, Adrien Brody
 • 8  Born to Be Blue (2015)
  INFO
  Born to Be Blue (2015) on IMDb
  Priča o životu i djelu legendarnog jazz trubača Cheta Bakera u kasnijim godinama, kada se nakon godina drogiranja on odluči vratiti se u normalan život i na scenu. Pratimo njegov povratak na scenu s kraja 70-ih i uzburkanu ljubavnu aferu koja je promijenila način na koji svira i pomogla mu na putu iskupljenja nakon samouništavajućih puteva koji su mu uništili karijeru.

  Director: Robert Budreau
  Writers: Robert Budreau, James Luscombe
  Stars: Ethan Hawke, Carmen Ejogo, Callum Keith Rennie
 • 1162  Youth (2015)
  INFO
  Youth (2015) on IMDb
  Penzionisani dirigent je na odmoru sa svojom ćerkom i njegovim najboljim režiserom kao i najboljim prijateljem, tokom odmora, on dobija poziv da svira u jednoj vili u kojoj ga poziva kraljica Elizabeta.

  Director: Paolo Sorrentino
  Writer: Paolo Sorrentino
  Stars: Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz
 • 1950  Advantageous (2015)
  INFO
  Advantageous (2015) on IMDb
  U metropoli u bliskoj budućnosti, Gven Ko, lepa žena puna ravnoteže i milosti, radi kao portparol Centra za unapređivanje zdravlja i života, u kompaniji koja nudi radikalno novu tehnologiju koja omogućava ljudima da prevaziđu svoje prirodne nedostatke i počnu život iznova. Ali kada promena u prioritetima kompanije preti njenom posalu i porodici... da li Gven odlučuje da sama prođe kroz taj postupak?

  Director: Jennifer Phang
  Writers: Jacqueline Kim, Jennifer Phang
  Stars: Jacqueline Kim, James Urbaniak, Freya Adams
 • 3567  Far from the Madding Crowd (2015)
  INFO
  Daleko od razuzdane gomile (2015) on IMDb
  U Viktorijanskoj Engleskoj, nezavisna i svojeglava Batšeba Everdin privlači tri potpuno različita muskarca: Gabrijela Ouka, ovčara, Frenka Troja, zgodnog i nemarnog narednika i Vilijama Boldvuda, prosperitetnog, sredovečnog neženju. Ova bezvremena priča o Batšebinim izborima i strasti istražuje prirodu odnosa i ljubavi, ​​kao i ljudsku sposobnost da prevaziđe teškoće kroz elastičnost i istrajnost.

  Director: Thomas Vinterberg
  Writers: Thomas Hardy , David Nicholls
  Stars: Carey Mulligan, Matthias Schoenaerts, Michael Sheen
 • 2712  Return To Sender (2015)
  INFO
  Return to Sender (2015) on IMDb
  Atraktivna ali usamljena medicinska sestra pristaje na sastanak na slepo i dogovori se da to bude kod nje u kući. Jedan stranac dolazi kod nje i ona ga zameni za muškarca sa kojim je trebala da se nađe. Stranac je siluje i ona je ozbiljno traumatizovana. Život joj se raspada i postaje depresivna. Uskoro doznaje da je njen silovatelj u zatvoru i odlučuje da ga poseti kako bi se suočila sa svojim strahovima.

  Director: Fouad Mikati
  Writers: Patricia Beauchamp, Joe Gossett
  Stars: Rosamund Pike, Shiloh Fernandez, Nick Nolte
 • 49  Waffle Street (2015)
  INFO
  Waffle Street (2015) on IMDb
  Istinita priča snimljena prema autobiografskoj knjizi Jamesa Adamsa o njegovoj životnoj i poslovnoj lekciji koju je naučio nakon otkaza.James Adams (J. Lafferty) radio je kao financijski menadžer u uglednoj tvrtki. Otkaz je dobio zbog propusta koji je svjesno načinio. U vrijeme kad je ostao bez prihoda upravo je bio kupio kuću na kredit, a njegova žena Becky (J. Gonzalo) željela je da imaju dijete. Jim je potjecao iz obitelji marljivih i uspješnih poduzetnika, a njegov djed je smatrao da on nikad nije radio "pravi posao" od kojega se dobiju žuljevi na rukama. Zato je Jim, nakon što se bez uspjeha javio na mnoge oglase, odlučio raditi kao konobar u restoranu brze hrane "Waffle Fact". Rad ondje bio je mukotrpan, no upoznao je nekoliko divnih ljudi, a osobito se isticao kuhar Edward (D. Glover), mudar čovjek, od kojega je Jim mnogo naučio. Radio je i po tri smjene u komadu, a motiviralo ga je to što je dobio riječ starog vlasnika da će mu, kad bude odlazio u mirovinu, prodati restoran. Zbog te je perspektive Jim prodao i novu kuću, što je razočaralo inače nadljudski strpljivu Becky koja ga je u svemu podržavala...Ono zbog čega je Jimova priča važna i zanimljiva jest to što je kao običan poslužitelj u restoranu za nekoliko mjeseci naučio više o financijama i o ljudima nego što bi kao financijski menadžer naučio za cijeli radni vijek, pa je taj događaj posve preokrenuo njegov život. Umjesto korporativne pohlepe, naučio je kako može financijskim savjetima pomoći ljudima kojima su oni najviše potrebni - onima koji te savjete nemaju čime platiti.

  Directors: Eshom Nelms, Ian Nelms
  Writers: Autumn McAlpin, Eshom Nelms
  Stars: James Lafferty, Danny Glover, Julie Gonzalo
 • 10892  Tracers (2015)
  INFO
  Tracers (2015) on IMDb
  Tražen od strane mafije, muškarac (Taylor Lautner) koji kurira biciklom u Njujorku, pridružuje se svetu parkura nakon što upozna prekrasnu devojku Nikki (Avgeropoulos)…

  Director: Daniel Benmayor
  Writers: Matt Johnson , T.J. Scott
  Stars: Taylor Lautner, Marie Avgeropoulos, Adam Rayner
 • 224  Bahubali: The Beginning (2015)
  INFO
  Bahubali: Početak (2015) on IMDb
  Bahubali: Pocetak je prva od dve price o dva brata – Bahubalija i Balal Deva koja su se nasla u sukobu oko prestola kraljevstva Mahismati. Kad Sanga i njen suprug, deo plemena koje zivi u okolini kraljevstva Mahismati, spasu novorodjence od davljenja, ne znaju nista o njegovoj proslosti niti kakva ga buducnost ceka. Izrasta u coveka slobodnog duha po imenu Siva koji zeli da istrazuje planine. U procesu saznaje istinu o svojim korenima, shvata svrhu svog zivota i sukobljava se sa Balal Devom, svojim stricem.

  Director: S.S. Rajamouli
  Writers: Vijayendra Prasad , S.S. Rajamouli
  Stars: Prabhas, Rana Daggubati, Ramya Krishnan
 • 111  Chevalier (2015)
  INFO
  Chevalier (2015) on IMDb
  Na luksuznoj jahti usred Egejskoga mora šest muškaraca na ribarskom izletu odlučuje održati natjecanje. Tijekom natjecanja doći će do uspoređivanja, do odmjeravanja, do kasapljenja pjesama i analize krvi. Prijatelji postaju rivali, a rivalima rastu apetiti. No na kraju putovanja, kada igra završi, pobjednik osvaja titulu najboljeg muškarca te pečatnjak s natpisom Chevalier.

  Director: Athina Rachel Tsangari
  Writers: Efthymis Filippou, Athina Rachel Tsangari
  Stars: Vangelis Mourikis, Nikos Orphanos, Yorgos Pirpassopoulos
 • 1061  Brooklyn (2015)
  INFO
  Brooklyn (2015) on IMDb
  Irska imigrantkinja dolazi 1950-ih u Brooklyn, gdje brzo ulazi u novu romansu. Ali kada je prošlost sustigne, mora birati između dvije zemlje i života koje ima u njima.

  Director: John Crowley
  Writers: Nick Hornby , Colm Tóibín
  Stars: Saoirse Ronan, Emory Cohen, Domhnall Gleeson
 • 189  February Aka The Blackcoat's Daughter (2015)
  INFO
  Februar (2015) on IMDb
  Dve preplašene devojke moraju da se bore sa misterioznom zlom silom kada budu ostavljene u internatu preko zimskog raspusta.

  Director: Oz Perkins
  Writer: Oz Perkins
  Stars: Emma Roberts, Kiernan Shipka, Lucy Boynton
 • 2148  Mythica: The Darkspore (2015)
  INFO
  Mythica: The Darkspore (2015) on IMDb
  Mythica: The Darkspore je nastavak filma Mythica: A Quest for Heroes, a donosi nam priču o avanturama čarobnjakinje Marek koja se rodila sa mračnim moćima nekromantije (moć prizivanja mrtvih). Ona okupi tim avanturista kako bi se suprotstavila Szorloku, legendarnom nekromatiku koji želi ujedinit četiri krhotine Darkspore i osloboditi ne mrtve na zemlji. Nakon što moćna relikvija bude ukradena, Marek i njezin tim će se naći u utrci s vremenom kroz horde i horde raznoraznih opasnih bića, kako bi spriječili Szorlok u njegovoj namjeri. A da situacija bude još gora, za petama su im lovci na glave koji žele uhvatiti Marek pod svaku cijenu. Naravno, u cijelu priču se još nekako umiješaju patuljak ratnik i opasni zmaj.

  Director: Anne K. Black
  Writers: Anne K. Black, Jason Faller
  Stars: Melanie Stone, Adam Johnson, Jake Stormoen
 • 15482  Blackhat (2015)
  INFO
  Blackhat (2015) on IMDb
  Smešten u svet globalnog sajber-kriminala, film BLACKHAT prati zatvorenika kome je dozvoljeno odsustvo kako bi se sa njegovim američkim i kineskim partnerima udružio i krenuo u lov na sajber-kriminalnu mrežu najvišeg nivoa od Čikaga i Los Anđelesa preko Hong Konga do Džakarte.

  Director: Michael Mann
  Writer: Morgan Davis Foehl
  Stars: Chris Hemsworth, Viola Davis, Wei Tang
 • 155  Les saisons Aka Seasons (2015)
  INFO
  Les saisons (2015) on IMDb
  Jacques Perrin and Jacques Cluzaud return to the lush green forests, when the ice retreated, and the cycle of seasons was established. SEASONS is the awe-inspiring tale of the long shared history that binds humankind and nature.

  Directors: Jacques Perrin, Jacques Cluzaud
  Writers: Jacques Cluzaud , Stéphane Durand
 • 622  An aka Sweet Bean (2015)
  INFO
  Sweet Bean (2015) on IMDb
  ‘Menadžer’ u palačinkari nađe se sa čudnom, ali simpatičnom starijom gospođom koja je u potrazi za poslom. Ukus njene hrane ubeđuje ga da je zaposli, te tako započinje odnos koji je mnogo više od prodavanja…

  Director: Naomi Kawase
  Writers: Durian Sukegawa , Naomi Kawase
  Stars: Kirin Kiki, Masatoshi Nagase, Kyara Uchida
 • 131  Miekkailija (2015)
  INFO
  Miekkailija (2015) on IMDb
  Bježeći pred ruskom tajnom policijom, mladi estonski mačevalac prisiljen je vratiti se u domovinu, gdje postaje profesor tjelesnog odgoja u mjesnoj školi. Međutim, prošlost ga sustigne i postavi pred njim težak izbor.

  Director: Klaus Härö
  Writer: Anna Heinämaa
  Stars: Märt Avandi, Ursula Ratasepp, Hendrik Toompere Sr.
Gost
  
Ukupno
Korisnici
Gosti
Ukupno online: 10
Gosti: 10
Korisnka: 0
  


Copyright Lud@k Site © 2018