Novo

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
2014
 • 707  Persona 3 The Movie: 2 Midsummer Knight's Dream (2014)
  INFO
  Persona 3 the Movie: #2 Midsummer Knight's Dream (2014) on IMDb
  Makoto Juki, se tokom leta prebacuje u srednju školi Gekoukan. Međutim, na putu do svog nobog doma, slušajući svoje mp3, staje. Tačnije, vreme oko njega staje, a ljudi koji su bili oko njega, pretvaraju se u kovčege. Uskoro Makoto spoznaje da se ovaj vremenski trenutak, naziva Tamni čas i tokom njega pojavljuju se čudovišta zvana Seni. Kako ubrzo postaje terenski zapovednik svojim drugarima iz škole, Micuri i Akihiku, Makoto mora da nauči da saoseća sa drugima, da se povezuje sa drugima kao i da nauči znanje smrti. U borbi protiv Seni pomažu im Persone, prikazi njihovih srca.

  Director: Noriaki Akitaya
  Stars: Akira Ishida, Hikaru Midorikawa, Kazuya Nakai
 • 1750  The Blue Elephant (2014)
  INFO
  The Blue Elephant (2014) on IMDb
  Pet godina nakon smrti žene i kćerke, nekad briljantni psihijatar Dr. Yehia Rashed vraća se na posao u bolnicu Al Abbasia. Na svoj prvi dan nailazi svog prijatelja sa fakulteta i kolegu, također psihijatra, Sherifa koji je upravo stigao na mentalnu i psihičnu procjenu zbog optužbe za brutalno silovanje i ubojstvo supruge. U pokušaju da mu pomogne, i boreći se s duhovima prošlosti, svojim alkoholizmom, drogom i ponovnim susretom sa ljubavlju svog života Lobnom, Sherifovom sestrom, Dr. Yehia otkriva mračne tajne.

  Director: Marwan Hamed
  Writer: Ahmed Mourad
  Stars: Karim Abdel Aziz, Khaled El Sawy, Nelly Karim
 • 2256  Suite Française Aka Suite Francaise (2014)
  INFO
  Suite française (2014) on IMDb
  U Francuskoj, u prvim danima njemačke okupacije, lijepa Lucile Angellier živi sa svojom netolerantnom taštom, čekajući na vijesti o mužu, odnosno, sinu koji je ratni zarobljenik. Izbjeglice iz Pariza počinju dolaziti u njihov mali gradić ali i njemački vojnici koji se useljavaju u susjedne kuće. Lucile za oko zapne Bruno von Falk, privlačni njemački oficir. Iako se Lucile na početku suzdržava, između njih se razvije strasna ljubav.

  Director: Saul Dibb
  Writers: Saul Dibb, Matt Charman
  Stars: Michelle Williams, Kristin Scott Thomas, Margot Robbie
 • 996  Wedding Planner Mystery (2014)
  INFO
  Wedding Planner Mystery (TV Movie 2014) on IMDb
  Carnegie Kincaid (E. Durance) angažirana je da organizira vjenčanje Nicky Perry (C. Simmons). Nickyn otac vrlo je bogat i prati ga sumnja da se obogatio na nezakonit način, što je razlog da se oko te obitelji, pa time i oko organizatorice vjenčanja, neprekidno nalazi novinar Aaron Gold (A. W. Walker). Douglas Perry, Nickyn otac, ima, kažu, samo dvije slabosti: jedna je njegova kći, a druga slabo srce. Ipak u svemu mu usrdno pomaže Clara Perry (G. Rose), njegova druga supruga i, kako misli Carnegie, najbolja maćeha na svijetu. No, sve krene krivo na dan vjenčanja: jedna je djeveruša nastradala u automobilu pod sumnjivim okolnostima, Aaron se pojavljuje kad je to najmanje potrebno, Carnegie gubi kontrolu nad pomno planiranim događajem, osobito nakon što upozna tajanstvenog neznanca Holta Walkera (B. Beemer)… A kulminacija je daleko gora od svega što je očekivala: obitelj Perry optužuje ju da je ukrala dio novca planiranog za troškove vjenčanja, Douglas Perry doživi srčani udar, a Nicky je naočigled uzvanika oteta!

  Director: Ron Oliver
  Writers: Deborah Donnelly , Darcy Meyers
  Stars: Erica Durance, Andrew W. Walker, Brandon Beemer
 • 1801  We Still Kill The Old Way (2014)
  INFO
  We Still Kill the Old Way (2014) on IMDb

  Grupa ostarjelih gangstera u Londonu krene u osvetu nakon što jedan od njih biva ubijen…

  Director: Sacha Bennett
  Writers: Sacha Bennett, Dougie Brimson
  Stars: Ian Ogilvy, Alison Doody, Christopher Ellison
 • 1920  Citizenfour (2014)
  INFO
  Citizenfour (2014) on IMDb
  Radnja dokumentarca se vrti oko već svjetski poznatog Edwarda Snowdena, bivšeg zaposlenika američke sigurnosne agencije, odnosno NSA-a. Priča počinje s prvim anonimnim porukama koje je Laura Poitras kao novinarka primila od Snowdena, a nastavlja se njihovim revolucionarnim i nadasve kontroverznim sastankom. Sastanak je rezultirao intervjuom koj su Laura Poitras i njen kolega novinar Glenn Greenwald održali sa Snowdenom u Hong Kongu 2013. godine. Film o najpoznatijem svjetskom zviždaču modernog doba svoj naslov je preuzeo od anonimnog nadimka s kojim se Edward Snowden u početnoj korespodenciji predstavljao.

  Director: Laura Poitras
  Stars: Edward Snowden, Glenn Greenwald, William Binney
 • 53  The Trip to Bountiful (2014)
  INFO
  The Trip to Bountiful (TV Movie 2014) on IMDb
  Carrie Watts nezadovoljna je jer živi sa svojim uvijek zauzetim i pretjerano zaštitnički nastrojenim sinom Ludiem i uobraženom snahom Jessie Mae. Kako više nije kadra voziti, a sin joj ne dopušta da putuje sama, počinje smišljati kako da se oslobodi iz kućnog pritvora. Zamoli sina da je povede u posjet njezinom rodnom gradu, Bountifulu. Kad on to odbije, gđa Watts ne odustaje već bježi na lokalnu autobusnu stanicu...Film je osvojio brojne nagrade i nominacije među njima je i Primetime Emmy.

  Director: Michael Wilson
  Writers: Horton Foote , Horton Foote
  Stars: Cicely Tyson, Vanessa Williams, Blair Underwood
 • 4354  Before We Go (2014)
  INFO
  Before We Go (2014) on IMDb
  Žena propušta poslednji voz u 1:30 iz Njujorka za Boston i ulični muzičar cele noći pokušava da joj pomogne da se vrati kući pre njenog muža. Tokom noći uče jedno o drugom i na kraju nalaze romansu.

  Director: Chris Evans
  Writers: Ronald Bass , Jen Smolka
  Stars: Chris Evans, Alice Eve, Emma Fitzpatrick
 • 1356  Ich Will Dich Aka I Want You (2014)
  INFO
  Ich will dich (TV Movie 2014) on IMDb
  Marie is a successful designer and has a loving husband and two children. But fate offers more. When she meets the fiancée of their friend Dom, the two women fall for each other.

  Director: Rainer Kaufmann
  Writers: Kathrin Richter, Jürgen Schlagenhof
  Stars: Jordan Elliot Dwyer, Linda Gegusch, Aljosha Horvat
 • 2496  The Occupants (2014)
  INFO
  The Occupants (2014) on IMDb
  Lucy ima novog muža, novi dom i novu bebu, ali stari duhovi neće dozvoliti da bude na miru. Ona pokušava da pomogne mučenim dušama da bi se oslobodile i nastavile dalje, međutim ubrzo otkriva da ovi duhovi ne žele njenu pomoć...

  Director: Todd Alcott
  Writers: Todd Alcott, Holly Golden
  Stars: Kristen Ariza, Ashanti Brown, Macey Cruthird
 • 1706  Veronica Mars (2014)
  INFO
  Veronica Mars (2014) on IMDb
  Godinu dana nakon što se odmaknula od svoje prošlosti, Veronica Mars se vraća natrag u svoj rodni grad, baš na vrijeme za ponovno okupljanje srednjoškolaca - kako bi pomogla Logan Echollsu, koji je upleten u misteriozno ubojstvo.

  Director: Rob Thomas
  Writers: Rob Thomas , Diane Ruggiero
  Stars: Kristen Bell, Jason Dohring, Enrico Colantoni...
 • 2454  Anime Nere Aka Black Souls (2014)
  INFO
  Black Souls (2014) on IMDb
  Tri brata prisiljena su da se vrate u zemlju rođenja iz Južne Amerike. Tamo, iz divljih predela Kalabrije, moraju da konačno reše neka suštinska pitanja, vezana za kriminalnu prošlost svoje porodice... Na svom putu iskupljenja, susrešće se s podzemljem modernog Milana, ogrezlog u trgovini robljem i korupciji, tokom kojeg će morati da se izbore sa narko-dilerima, teroristima, Arapima, biznismenima, političarima.

  Director: Francesco Munzi
  Writers: Gioacchino Criaco , Francesco Munzi ,
  Stars: Marco Leonardi, Peppino Mazzotta, Fabrizio Ferracane
 • 2525  Leprechaun: Origins (2014)
  INFO
  Leprechaun: Origins (2014) on IMDb
  Dok putuju Irskom, dva bezazlena mlada para otkrivaju jezivu tajnu jednog grada. Otkrivaju da idilična priroda nije onakva kakvom se čini kada im stanovnici grada ponude staru kolibu na ivici šume. Vrlo brzo im postaje jasno da je jedna od najpoznatijih irskih legendi zastrašujuća realnost.

  Director: Zach Lipovsky
  Writer: Harris Wilkinson (screenplay)
  Stars: Stephanie Bennett, Andrew Dunbar, Melissa Roxburgh
 • 7119  About Last Night (2014)
  INFO
  Ono od sinoć (2014) on IMDb
  Nove ljubavi za dva para, i njihovi putevi od kafića do kreveta i natrag. Naravno, uz iskušenja koja im nameće stvarni svet i sutrašnji dan...

  Director: Steve Pink
  Writers: Leslye Headland , Tim Kazurinsky
  Stars: Kevin Hart, Michael Ealy, Regina Hall
 • 615  Lemon Tree Passage (2014)
  INFO
  Lemon Tree Passage (2014) on IMDb
  Grupa Australijanaca upozna troje američkih turista s lokalnom legendom o duhu koji šeta ozloglašenim putem i pojavljuje se u retrovizorima kola.. Nakon što ga i sami vide, ubrzavajući lokalnim putem okruženim gustom šumom, i jedan po jedan počinju da nestaju, shvataju da moraju da se sukobe sa zlom silom koja je zaposednula ceo kraj i preti da izazove pakao poslednjeg dana njihovog puta.

  Director: David Campbell
  Writers: Erica Brien , David Campbell
  Stars: Jessica Tovey, Nicholas Gunn, Pippa Black
 • 3624  The Monuments Men (2014)
  INFO
  Operacija: Čuvari nasleđa (2014) on IMDb
  Odred za baštinu napeta je i uzbudljiva priča, temeljena na istinitim događajima, o ljudima koji su pronašli, spasili i sačuvali neprocjenjivo umjetničko blago i baštinu čovječanstva.

  Director: George Clooney
  Writers: George Clooney , Grant Heslov
  Stars: George Clooney, Matt Damon, Bill Murray
 • 1123  Tom Sawyer & Huckleberry Finn (2014)
  INFO
  Tom Sawyer & Huckleberry Finn (2014) on IMDb
  Avanture Tom Sawyer-a i Huck Finn-a, koji su bili svedoci ubistva na groblju, te su sklopili pakt da nikada nikom neće reči šta su videli. Međutim, nakon što dobroćudni Muff Potter biva okrivljen za ubistvo, oni odluče da pronađu pravog ubicu…

  Director: Jo Kastner
  Writers: Jo Kastner (screenplay), Mark Twain (novel)
  Stars: Katherine McNamara, Val Kilmer, Jake T. Austin
 • 1938  Redeemer (2014)
  INFO
  Redeemer (2014) on IMDb
  Bivši ubica narko kartela postaje osvetnik kako bi platio za svoje grehe i pronašao iskupljenje .

  Director: Ernesto Díaz Espinoza
  Writers: Gina Aguad , Sanz Andrea
  Stars: Marko Zaror, José Luís Mósca, Loreto Aravena
Gost
  
Ukupno
Korisnici
Gosti
Ukupno online: 11
Gosti: 10
Korisnka: 1
autobus  


Copyright Lud@k Site © 2018