Novo

The Flowers Of War (2011)

Drama, Romance, 2011, History • Trajler
 • Openload
Media | Pregleda: 257 | Rejting: 4.5 od 5 | Glasalo: 2 | 16 December 2018 20:26 | 15

Cveće rata (2011) on IMDb
Film je bio nominiran za Zlatni Globus 2012. god. u konkurenciji najboljih stranih filmova. Sa zaradom od preko 310 milijuna dolara u Kini, 'Cvjetovi rata' je postao kineski film sa najvećom zaradom svih vremena.

Director: Yimou Zhang
Writers: Heng Liu (screenplay), Geling Yan (novel)
Stars: Christian Bale, Ni Ni, Xinyi Zhang

Savetujemo da pogledate

Komentari

  avatar
  0 Spam
  15 Hary006 • 18:17, 26 June 2019
           
  avatar
  1 Spam
  14 ikonga • 04:30, 26 June 2019
  Uh, Kaliopa je bijedna muza naspram Harya. Morat će se ta mitologija mijenjati, napravit se neke radikalne promjene. Muza pjesništva će se zvati Hary, a ostale neka ostanu Erato, Klio itd. Kad te muza posjeti, od silnog nadahnuća ne možeš spavati, no što je san u ovakvim trenucima. Prije nego što slučaj bude stavljen ad acta, još jednom ti se obraća Damir Avdić (vidi, mogao bi se i on zvati Hary Avdić - hebo te, pa svi smo mi Hary; srećom, nismo).
  https://www.youtube.com/watch?v....=6&t=0s
  Ja sam revolucionarna lava 
  izlila se iz komunističkog kondoma 
  u koji je penetrirao 
  nacionalistički ud 
  živim na forumima 
  znaju me svi 
  ja nemam milosti 
  tresem kurcem po tastaturi 
  svaki zarez je prijeki sud 
  svaka tačka metak u čelo 
  kod mene nema backspace 
  samo enter enter enter 
  jebem majku Nicholasu 
  boriću se do zadnjeg cigana 
  al francuskog ne ovog našeg 
  od naših ni kafu s mirom ne mogu da popijem 
  ja sam član ja sam aktivista 
  lice iz spotova lice sa TV-a 
  načitan i moralan 
  ja sam čovjek za svaki dan 
  od mene strahuju portali 
  plaše ih moji komentari 
  ja pozivam na ulicu 
  prosječne studente i đake 
  oni loši me ne jebu 
  dobri se ne blamiraju 
  ostaju mi ovi osrednji 
  da s njima liječim svoju apstinenciju 
  ja ukazujem na kriminal i korupciju 
  od septembra do juna 
  a onda Tunis Egipat Tučepi 
  non-stop akcija izmori čovjeka 
  suosjećam sa dalekim narodima 
  zemlje su daleko al patnja mi je bliska 
  to su ljudi a ne ova naša stoka 
  ja se ubi boreći za njih a oni ništa
  avatar
  1 Spam
  13 ikonga • 03:32, 26 June 2019
  Hary 006, što je Fetiva u pms-u, ili mora čistiti i kuvati, pa ti nema tko napisati rečenicu, jednu barem, ali za takve uvijek imaju sličice, zar ne? Šteta što nema slika tablete da je progutaš. Ajde, ne ljuti se, imam ja pjesmicu i za tebe - sumnjam da si čuo za sada već legendarnog Bosanca Damira Avdića (ja sam ga par puta uživo slušala i gledala), a vidi pjesmica baš za tebe. Zove se "Imam 22", ali može i 18, 52, 41. Čitaj tekst, pa onda u teretanu, kladionicu i na ćošak.
  https://www.youtube.com/watch?v=q4K1uhT3Ikw
  Imam dvadeset i dvije
  od toga sam osam proveo u školi
  a sve ostalo u teretani
  Imam dvadeset i dvije
  guzim povremeno
  drkam po navici
  a sve ostalo vrijeme provodim u teretani
  Imam dvadeset i dvije
  rođen sam u gradu
  nisam urban
  ne posjećujem demonstracije
  izlazim u kladionice
  Imam dvadeset i dvije
  ne želim promijeniti svijet
  želim samo uredno naplatiti svoj tiket...
  Imaš problema s tim
  napuši se kurčine
  Kada kažem
  jebo mater
  ja ne psujem
  ja samo tako pričam
  Imam dvadeset i dvije
  nisam đigeraš
  ne slušam Sabana
  al jebo bi Seku Aleksić
  ako ti kažeš da ne bi
  onda si ili derpe
  ili si student
  i ne ideš u teretanu
  Imam dvadeset i dvije
  sin sam sekretarice i mašinskog inžinjera
  oboje su na birou
  a bolje bi im bilo da su sretni
  Kada kažem
  jebo mater
  ja ne psujem
  ja samo tako pričam
  Imam dvadeset i dvije
  boli me kurac kako je bilo prije
  danas je kako je
  a sutra će biti kako bude
  Imam dvadeset i dvije
  ne znam ko je Tito bio
  čuo sam da je dobro guzio
  al poserem mu se na petokraku
  Imam dvadeset i dvije
  ne tražim belaja
  al ako ga tebi fali
  naćeš me u teretani...
  Pa ovo je genijalno
  ja sam oduševljen
  Kada kažem
  jebo mater
  ja ne psujem
  ja samo tako pričam
  avatar
  -1 Spam
  12 Hary006 • 02:12, 26 June 2019
      
  avatar
  1 Spam
  11 ikonga • 00:46, 26 June 2019
  BOJSON, prvo da i tebi i sebi nešto poklonim. "TRAGIČNI JUNAK" - TBF
  https://www.youtube.com/watch?v=dj-wxWPQNBI&list=PL0AC477FF8FA40C46

  Naravno, najoriginalniji hrvatski bend koji potječe iz Splita i ismijava i splitske i hrvatske ridikule, ridikule cilog svita zapravo.. Teško da itko može napisati tako moćne stihove, i to u rimi (znam ja kako je teško, jer pišem jako hvaljenu narativnu poeziju). Oni su ikone Splita, oni nas predstavljaju, kao i Miljenko Smoje sa svojim "Našim malim mistom". Veliki cijene velike, pa nije uzalud na početku pisme razgovor dotura i Servantesa (evo samo dijela di Servantes kuka doturu na primitivizam i  da je nemoguć svit, a dotur odgovara):" Dante je reka: "Ne osvrći se na njih, nego gledaj i prođi."" Ja sam samo rođena u Splitu i to nije bitno, ali imam taj pravi južnjački temperament i taj temperament je reagirao onu noć kada su te Fetiva i Hary napali tako da sam ja bila užasnuta rječnikom koji se koristio, a sebe netko tamo predstavlja (pseudo) intelektulacem. E, da je meni i moj Sinjanin Siniša Pavić tu. Summa Summarum, Bojson, možda sa nama nešto nije u redu, ali nemaj brige. Ovdje netko prečesto nudi tablete (ili je koka, ili heroin - nikad ne znaš koje su šifre), pa da možda pomognemo dileru u biznisu, a možda i nama bude bolje. biggrin
  avatar
  1 Spam
  10 bojson • 23:20, 25 June 2019
  nije dugo trbalo da FETIVA i HARI (blago splitu šta ih ima a iz koje vukojebine su došli nema veze) po ko zna koji put privatiziraju ludaksajt i da progone u duetu normalne članove nebi li podigli svoj bolesni ego.
  mislim da mama fetiva (41.god) i sin harry (18.god) kod kuče uživaju kad nađu osobu na kojoj če se iživljavat. čini mi se da su u incesuidnom odnosu i da tom prilikom dosegnu svoj vrhunac maštanja jer drugaćije nemogu ili neznaju pa ih treba pustit da uživaju dok tipkaju ovakve gluposti i gadosti opterečeni tuđim životima dok su njihovi totalno zakržljali.
  avatar
  0 Spam
  8 Hary006 • 07:14, 25 June 2019
     
  avatar
  1 Spam
  7 ikonga • 04:02, 25 June 2019
  OVAKO - JA, MIRELA MAJIĆ-ZEC SE DUBOKO STIDIM FETIVE I HARYA KOJI SU, KAO, IZ MOG KRAJA (FETIVA SIGURNO NIJE) I VEĆ SAM JEDNOM REAGIRALA KAD SU NJIH DVOJE NAPADALI NEKOGA. AKO NIŠTA DRUGO, HARY MOŽE NAPISATI DŽEPNI ROMAN ANTOLOGIJSKIH PSOVKI I UVREDA, A FETIVA ĆE MU PREPISIVATI RECENZIJE. NIJE MI JASNO ZAŠTO TOM PRILIKOM HARY NIJE BIO SANKCIONIRAN, VEĆ JE STRADALA NEDUŽNA OSOBA. FETIVA (ILI DENISA?) I HARY SU KAO PIT BULOVI, TUMORSKE IZRASLINE OVE STRANICE KOJE SEBE VELIČAJU I DAJU SI ZA PRAVO ONO ŠTO DRUGIMA NE. MEDIA MI JE JAKO DRAG, ALI LIJEPO SAM GA I ULJUDNO ZAMOLILA DA MI IZBRIŠE PROFIL I ZABRANI MI PRISTUP STRANICI. IMA HRPA SAJTOVA, JEDAN JE MEDIA, ALI... VI OSTALI NE DAJTE DA VAS NAPADAJU NEKI NICKOVI (NE MOGU IH ČAK NAZVATI NI OSOBAMA JER MORAŠ IMENOM I PREZIMENOM STATI IZA ONOGA ŠTO GOVORIŠ, A NE BITI "HRABRI", VIRTUALNI INKOGNITO), IZRAZITE SVOJE MIŠLJENJE, PREPORUČITE... ONI TO MOGU, MOŽETE I VI I NEĆE VAM ONI ODREĐIVATI. TKO SU UOPĆE ONI? PAR, JEDNA OSOBA SA DVA NICKA ILI VIŠE NJIH? ŠTO JE TO UOPĆE? LAGANO ĆE ONI RASTJERATI PUNO NJIH. MENE NE TJERAJU - JA SE SAMO NE ŽELIM VALJATI SA NJIMA U BLATU. SRETNO SVIMA, A JA ODLAZIM ŠTO PRIJE (NE KUKAKVIČKI, JER SAM STAVILA SVOJE PUNO IME I PREZIME), A VALJDA ĆE SE MEDIA VRATITI I IZBRISATI ME, JER ĆU INAČE TO MORATI SAMA, A TRENUTNO NE ZNAM KAKO SE TO RADI I IMAM PAMETNIJEG POSLA, ALI SUTRA ĆU VEĆ ZNATI. IMA HRPA NAČINA DA SE NESTANE ODAVDE. ĆAO. smile  biggrin
  avatar
  2 Spam
  6 ikonga • 03:14, 25 June 2019
  Samo da finiširam. Fetiva, ja bi ponekad htjela ne biti pametna, ali što mogu kada jesam. Pokušavam se praviti glupa, ali ne ide. Trudim se jako, jako, ali što se ja više trudim, ono baš suprotno - sve pametnija i pametnija. Inače, moje ime je Mirela Majić-Zec. A tko si ti? Tko je Hary? Jeste "izgubljeni u prijevodu" možda? Pozdrav Medii svakako koji radi Sizifov posao. Da, Sizifov je. A sada, kako mi nije dosta, idem pisati po drugim sajtovima, a tamo ću opet naići na Fetivu i Harija, zar ne, tj.Denisu i Harija, no samo ću odmahnuti rukom na nebitne bitne u svojoj nebitnosti.
  avatar
  -2 Spam
  9 fetiva • 11:04, 25 June 2019
  Samo ti ostani draga,  ja ću svakako otići premda je ovo jedini sajt na kojem imam account, ne šetam po ostalim sajtovima, ali radije ću bilo što nego svakodnevno čitati ovdje tvoje umotvorine. 
  avatar
  1 Spam
  5 ikonga • 02:50, 25 June 2019
  I ja sam zgrožena tobom. Na mnogim sajtovima se komunicira i raspravlja o filmovima i serijama, a na Medii je da odluči hoće li me izbaciti. Mogu se izbaciti i sama. Btw, ja tebe i ne primjećujem osim što sam vidjela da si pisala o eboli, tj.prepisala neku recenziju ili opis o seriji, tako da ti ne mogu zamjeriti da si uzurpirala prostor. Već prije sam primijetila da se ti javljaš ovdje većinom kada treba nekoga vrijeđati ili mu soliti pamet i doista je istina da se kriješ iza lažnog imena. Lako li je tako biti hrabar. A što se mene tiče, mogla bi ja predavati na filozofskom fakultetu književnost, ali eto, kako sam bila svestrana, ošla sam u drugom smjeru - egzaktne znanosti, prirodoslovno - matematička gimnazija, pa faks itd. IQ dokazano blizu 140. I nemoj da te napadne ebola - ja sam ti VSS zdravstveni radnik i jako su mi smiješni amateri koji se bave time, a ja sama za sebe kažem da nemam pojma i da su mi udijelili tek femto (pa i mnogo manje) od količine postojećih znanja i saznanja i da "znam da ništa ne znam". Evo, božja ruka me pogladila, pa mi poslala tebe koja sve znaš. Aleluja!
  avatar
  -2 Spam
  3 fetiva • 02:24, 25 June 2019
  Ubuduće ću malo manje posjećivati ovaj sajt, jer sam  totalno zgrožena  time kako si netko dopušta da se ovdje pravi pametan i u potpunosti privatizira stranicu.
  avatar
  0 Spam
  2 ikonga • 23:19, 24 June 2019
  Ovaj komentar ispod se zvao - DAJ DITE MATERI ILI AUTENTIČNOST PART 1, ali mi je nešto zablesirao laptop.
  avatar
  2 Spam
  1 ikonga • 23:17, 24 June 2019
  Christian Bale mi je jedan od najboljih glumaca današnjice,no to nije bitno. Nije baš ni da mi se trenutno piše, no ni to nije bitno -
  eto, pišem. Ovo mi je jako dobar film, ne odličan. Režiser je Kinez, jako
  poznat Yimou Zhang), a radi se o napadu Japanaca na kinesku prestonicu Nanjing
  (ili Nanking?) 1937.godine. Kao što se vidi, snimljen je 2011.-e, dvije godine
  nakon filma "Nanjing! Nanjing!" koji obrađuje isti povijesni događaj.
  Gledala sam ih prije par godina, ali pustimo to - idemo na AUTENTIČNOST PART 2.
  avatar
  -2 Spam
  4 fetiva • 02:27, 25 June 2019
  Ako ti je namjera docirati ili podučavati, nađi si mjesto na katedri filozofskog fakulteta.
Samo registrirani korisnici mogu dodati komentare.
Registracija | Loguj se
Copyright Lud@k Site © 2018