Novo

 

DMCA
Digital Millennium Copyright Act

 
- Web Page www.Ludaksite.net has been registered in accordance with laws of USA.

- Web Page www.Ludaksite.net is forum which provides access to information and video content to it’s registered members by using embedded code videos technology.

- Access to the video content via embedded code video is not infringement of copyright according to the judgment of Seventh Court of Appeals in myVidster case.
More Details...
 
- All video files are hosted on YouTube, Openload, Clipwatching, Tudou, Megavideo, or similar web pages.

 - - Web Page Ludaksite.net and it’s registered users add such files exclusively in form of textual file which is then played in flash player (embedded code video). Therefore, Web Page is an index and database of embedded videos from video sharing websites found publicly on the Internet, in principle conducting in the same way as Google.

- Web Page www.Ludaksite.net doesn’t host or upload, on it’s site or server, any video file, movie, media file (such as avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod, psp) or any other material protected by copyright or encourage others to do so..

- Web Page www.Ludaksite.net is not responsible for the accuracy, compliance, infringement of copyright, legality, decency, or any other aspect of the content of other linked sites.

- If you have any legal claim regarding the content which is located on linked sites, please contact the appropriate media file owners, hosters or uploaders.


 


- Internet portal www.Ludaksite.net je registrovan po važećim zakonima i propisima Sjedinjenih američkih država.

- Internet portal www.Ludaksite.net je forum koji svojim članovima omogućava pristup informacijama i sadržajima, koji koristi između ostalog tehnologiju pristupa video sadržaju putem embeded code.

- Presudom Sedmog apelacionog suda SAD u slučaju myVidster pristup video sadržaju putem embeded code u SAD ne predstavlja povredu autorskog prava.
Više detalja...
 
- Svi video fajlovi su preuzeti sa YouTube, Openload, Clipwatching, Tudou, Megavideo i slicnih stranica.

- Internet portal www.Ludaksite.net i naši registrovani korisnici dodaju takve fajlove iskljucivo u tekstualnom obliku, odnosno vrše EMBEDOVANJE putem flash player-a koji su javno dostupni na internetu obavljajući pri tome istu finkciju kao Google.

- Internet portal www.Ludaksite.net ne hostuje niti vrši upload video fajlova, filmova, medijskih fajlova (avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod, psp), ili uopšte, bilo kojih materijala koji su zaštićeni autorskim pravom niti ohrabruje druge da to čine.

- Internet portal www.Ludaksite.net ne odgovara za eventualno kršenje autorskih prava, tačnost, usklađenost, zakonitost, pristojnost, niti za šta drugo koje je u vezi sa sadržajem koji se nalazi na povezanim sajtovima putem embeded code.

 - Za ostvarivanje svih zahteva u vezi sa sadržajem koji se nalazi na drugim povezanim sajtovima, možete se obratiti direktno internet portalima na kojima je takav sadržaj hostovan ili uploadovan ili vlasnicima odgovarajućeg materijala.


 


Ludaksite.net is in compliance with 17 U.S.C. § 512 and the Digital Millennium Copyright Act ("DMCA"). It is our policy to respond to any infringement notices and take appropriate actions under the Digital Millennium Copyright Act ("DMCA") and other applicable intellectual property laws.


 If your copyrighted material has been posted on Ludaksite.net or if links to your copyrighted material are returned through our search engine and you want this material removed, please contact us Click Here

 

Gost
  
Ukupno
Korisnici
Gosti
Ukupno online: 86
Gosti: 84
Korisnka: 2
Dirna, autobus  

javascript:// ikonga
25 June 2019 в 04:02
The Flowers Of War (2011)
OVAKO - JA, MIRELA MAJIĆ-ZEC SE DUBOKO STIDIM FETIVE I HARYA KOJI SU, KAO, IZ MOG KRAJA (FETIVA SIGURNO NIJE) I VEĆ SAM JEDNOM REAGIRALA KAD SU NJIH DVOJE NAPADALI NEKOGA. AKO NIŠTA DRUGO, HARY MOŽE NAPISATI DŽEPNI ROMAN ANTOLOGIJSKIH PSOVKI I UVREDA, A FETIVA ĆE MU PREPISIVATI RECENZIJE. NIJE MI JASNO ZAŠTO TOM PRILIKOM HARY NIJE BIO SANKCIONIRAN, VEĆ JE STRADALA NEDUŽNA OSOBA. FETIVA (ILI DENISA?) I HARY SU KAO PIT BULOVI, TUMORSKE IZRASLINE OVE STRANICE KOJE SEBE VELIČAJU I DAJU SI ZA PRAVO ONO ŠTO DRUGIMA NE. MEDIA MI JE JAKO DRAG, ALI LIJEPO SAM GA I ULJUDNO ZAMOLILA DA MI IZBRIŠE PROFIL I ZABRANI MI PRISTUP STRANICI. IMA HRPA SAJTOVA, JEDAN JE MEDIA, ALI... VI OSTALI NE DAJTE DA VAS NAPADAJU NEKI NICKOVI (NE MOGU IH ČAK NAZVATI NI OSOBAMA JER MORAŠ IMENOM I PREZIMENOM STATI IZA ONOGA ŠTO GOVORIŠ, A NE BITI "HRABRI", VIRTUALNI INKOGNITO), IZRAZITE SVOJE MIŠLJENJE, PREPORUČITE... ONI TO MOGU, MOŽETE I VI I NEĆE VAM ONI ODREĐIVATI. TKO SU UOPĆE ONI? PAR, JEDNA OSOBA SA DVA NICKA ILI VIŠE NJIH? ŠTO JE TO UOPĆE? LAGANO ĆE ONI RASTJERATI PUNO NJIH. MENE NE TJERAJU - JA SE SAMO NE ŽELIM VALJATI SA NJIMA U BLATU. SRETNO SVIMA, A JA ODLAZIM ŠTO PRIJE (NE KUKAKVIČKI, JER SAM STAVILA SVOJE PUNO IME I PREZIME), A VALJDA ĆE SE MEDIA VRATITI I IZBRISATI ME, JER ĆU INAČE TO MORATI SAMA, A TRENUTNO NE ZNAM KAKO SE TO RADI I IMAM PAMETNIJEG POSLA, ALI SUTRA ĆU VEĆ ZNATI. IMA HRPA NAČINA DA SE NESTANE ODAVDE. ĆAO. smile  biggrin
javascript:// ikonga
25 June 2019 в 02:27
Chernobyl (2019) Part 2
"POVIJEST NIJE NIŠTA DOLI PREGLED NASILJA I RATOVA." Nadodat ću i katastrofe ovoj parafrazi, jer ne može biti citat pošto se ne mogu sjetiti autora. Andrić nije, nekako mi vuče na Voltairea, možda je Balzac, Zola, Sartre, Dostojevski...Usput ću se malo posuti pepelom. Prve 3-4 minute 1.epizode Chernobyla bile su briljantan uvod u nešto što je meni vrlo brzo prešlo u osrednjost i nije ispunilo moja očekivanja. No, dok je u 1.epizodi šepala, u 2.se serija strelovito digla, ali opet sa povremenim padovima koji su mi ipak od minornog značaja. Serija se ne može gledati, a da se ipak ne popune scenarističke rupe izvorima sa strane čija je vjerodostojnost opet upitna. Slučaj, tj.katastrofa Černobil, po meni je još uvijek pun kontroverzi i možda će neka druga istina izaći za jedno 20, 30, 50 godina. Černobil zasigurno živimo i danas kroz ono što jedemo, pijemo, udišemo, mislimo... Možda će neki naši potomci znati što se doista događalo s nama u 2:12 25.6.2019.. Možda i ne ako završe u Huxley-evom "Divnom, novom svijetu". Svakako mi ostaje zamjerka što serija nije na ukrajinskom jeziku o kojem sam tek nedavno saznala da je prema ljepoti i bogatstvu (stručna istraživanja, naravno, od strane lingvista), proglašen 2.najljepšim u svijetu, a opet po nekim opet lingvističkim kriterijima 3. u svijetu (iza perzijskog i francuskog). Nekako će trebati iskopati prevode ukrajinskog koji se malo, ali značajno, pojavio u ovoj epizodi. Kakvo je to eksperimentiranje bilo - pita se moja glava, jer ja mislim da nije u pitanju nesretan slučaj, tj.katastrofa, već nešto isplanirano. Teško je ovo ipak gledati.  I ta nesretna Ukrajina - poznati i stravični gladomor (hlodomor mislim da je pravi naziv), a i kome bi uvalili nuklearku nego njima. No, zašto nitko ne objasni (stalno se tamo nešto prati) kako se vrlo brzo razbujao biljni i životinjski svijet u tom najkritičnijem dijelu, te zašto i kako su preživile i ojačale neke životinje koje su prethodno bile pred izumiranjem? Tko zna kakvi se pokusi rade u laboratorijima i koja su saznanja proistekla iz toga.

Copyright Lud@k Site © 2018