Novo

Popularno


Novo na sajtu

 • 455  Person Of Interest (2011) 2x09
  INFO
  Person of Interest (2010) on IMDb
  Godina: 2011
  Žanr: Crime, Drama, Thriller
  Trajanje: 43 min
  Opis: Person of Interest je serija čija radnja prati bivšeg CIA agenta (Jim Caviezel) koji se udružuje sa misterioznim milijarderom (Michael Emerson) kako bi sprječili zločine prije nego što se dogode, uz pomoć najnovije tehnologije. Tvorci cijelog projekta su Jonathan Nolan (su-scenarist Dark Knighta) i J.J Abrams (Lost), dok će showrunner biti Greg Plageman (Cold Case), a redatelj pilot epizode David Semel (Heroes). Ovo je prva serija J.J Abramsa koju ćemo gledati sljedeće sezone, druga je naravno Alcatraz, koju je Fox ostavio za midseason.

  Creator: Jonathan Nolan
  Stars: Jim Caviezel, Taraji P. Henson and Kevin Chapman
 • 850  Heroes 2x09
  INFO
  IMDB Ocena: 7.1/10
  Godina: 2006-2010
  Žanr: Drama | Sci-Fi | Thriller
  Trajanje: 45 min
  Opis: Mislili su da su kao svi ostali,dok se nisu Probudili Sa Nevjerojatnim Sposobnostima

  Creators:Tim Kring
  Stars: Jack Coleman, Hayden Panettiere and Milo Ventimiglia
 • 394  NCIS (2003– ) .-2x09
  INFO
  NCIS (Naval Criminal Investigative Service) nije samo akcijska drama. Sa velikom dozom humora serija se fokusira na ponekad kompleksne i uvijek smiješne dinamike u timu koji mora raditi zajedno u stresnim situacijama. Specijalni agent NCIS-a Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon), bivši narednik u marincima koji ima zapanjujuću vještinu istraživanja je voditelj tima šarenih osobnosti. Gibbsu, koji je čovjek od malo riječi, treba samo pogled očima da se sve razjasni. U timu je i specijalni agent NCIS-a Anthony DiNozzo (Michael Weatherly), bivši policajac iz Odjela za umorstva koji može proći kao najstariji pripadnik bratstva, ali koji ima jako dobre instinkte na terenu. Forenzičarka Abby Sciuto (Pauley Perrette) je talentirana znanstvenica čiji tamni gotski stil i kofein često stave točku na "i". Specijalni agent Timothy McGee (Sean Murray) je diplomirao na MIT-u i Sveučilištu Johns Hopkins. Njegovu nesigurnost na terenu poništava briljantnost u kompjuterskim problemima. Ziva David (Cote de Pablo) je bivša agentica Mossada koja se povezala s Gibbsom preko smrti njenog brata Aria, koji je ujedno bio Gibbsov najljući protivnik... Veliku pomoć timu daje i dr. Donald "Ducky" Mallard (David McCallum), koji zna sve jer je već vidio sve i ne srami se to više puta napomenuti. Od ubojstva i špijunaže preko terorizma i ukradenih podmornica, ovi agenti istražuju sve zločine koji su vezani s Mornaricom ili marincima.

  Director: Donald P. Bellisario, Don McGill
  Stars: Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette s
 • 958  Dexter 3x09
  INFO
  Dekster (2006–2013) on IMDb
  Godina: 2012
  Žanr: Crime, Drama, Mystery
  Trajanje: 53 min
  Opis: Kako čovek koji je zadužen da preko dana rešava neke od najsurovijih zločina u Majamiju čini te iste zločine tokom noći? Šta se dešava u gradu u kome serijske ubice imaju čoveka koji ih progoni? Gde je linija koja razdvaja heroja od serijskog ubice? Dexter je uvrnuta priča o policijskom forenzičaru koji svoje slobodno vreme koristi progoneći ubice koji su utekli pravdi. Da li je moguće da serijski ubica bude heroj? Zasnovan na knjizi "Darkly dreaming Dexter", Dexter je neobična krimi / triler serija u kojoj glavnu ulogu ima Michael C. Hall ("Six feet under"). Siroče od četvrte godine on čuva užasnu tajnu, Dextera usvaja policajac Harry Morgan (James Remar, Sex and the City) koji prepoznaje Dexterove ubilačke tendencije i usmerava svog sina da kanališe svoju grozomornu pasiju ka ljudskoj vivisekciji na konstruktivan način. Dexter postaje forenzičar u policiji Majamija, a tezgari kao serijski ubica sa ciljem, ubijajući počinitelje užasnih zločina koji su iznad zakona ili su se provukli kroz pukotine pravde. Poštovan član policije, savršeni gospodin i čovek koji obožava decu, teško je ne voleti Dextera. Iako je njegov nagon za ubijanjem nezaustavljiv, on se muči da odglumi normalne emocije koje uopšte i ne oseća i da sačuva svoj imidž brižnog, društveno odgovornog ljudskog bića. Dexter nas uvodi duboko u um ubice i tera publiku da se uhvati u koštac sa etičkom dilemom odlučivanja šta je ispravno, a šta ne. Osvetnička pravda i ubistvo se stavlja na probu, a rezultat može biti šokantan.

  Creator: James Manos Jr. Stars: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, David Zayas
 • 507  Two And A Half Men 2x09
  INFO
  Lud@k Site 7.1/10
  Godina: 2009
  Žanr: Comedy
  Trajanje: 22 min
  Opis: A hedonistic jingle writer's free-wheeling life comes to an abrupt halt when his brother and 10-year-old nephew move into his beach-front house.

  Creators: Lee Aronsohn, Chuck Lorre
  Stars: Jon Cryer, Ashton Kutcher and Angus T. Jones
 • 932  Stargate: Atlantis - 2x09
  INFO
  Zvezdana kapija: Atlantida (2004–2009) on IMDb
  Godina: 2004
  Žanr: Action, Adventure, Drama
  Trajanje: 45 min
  Opis: Ekspedicija na Atlantis pod vodstvom Dr. Weir dolazi u grad Drevnih i ubrzo su prisiljeni tražiti izlaz iz krize uzrokovane kroničnim nedostatkom energije te zalihama hrane koju zbog nemogućnosti pozivanja Zemlje ne mogu osigurati. Tako upoznaju Athosijance, a skupa sa njima i nove moćne neprijatelje Wraithe, koje bude iz dugogodišnje hibernacije. Major Sheppard sastavlja tim koji se sastoji od njega, Dr. McKaya, poručnika Forda i Athosijanke Teyle. Također početkom sezone stvaraju sebi nove neprijatelje Geniije, vojnu civilizaciju sa tehnologijom iz 1950-ih godina. Pred kraj sezone pod napadom Wraitha spremaju se na evakuaciju sa Atlantisa, ali im u zadnji trenutak stiže pomoć sa Zemlje. Sezona ipak završava opsadom Atlantisa, ne prikazujući konačan ishod.

  Creators: Robert C. Cooper, Brad Wright
  Stars: Joe Flanigan, Rachel Luttrell, David Hewlett
 • 618
  2x09  The X Files 2x09
  INFO
  Dosije iks (1993– ) on IMDb
  Godina: 1993–2002
  Žanr: Drama, Mystery, Sci-Fi
  Trajanje: 45 min
  Opis: Američko-kanadska serija čiji je tvorac Kris Karter. Prikazivana devet sezona na FOX mreži, od 1993. do 2002. Serija se bavi paranormalnim fenomenima, koji su u FBI zavedeni kao "Dosije X". U centru pažnje su dva agenta: Foks Molder (Dejvid Duhovni) i njegova partnerka Dejna Skali (Džilijen Anderson). Skali je Molderu dodeljena kao partnerka koja je trebalo da proverava njegov rad i dostavlja podatke nadređenima. Međutim, vremenom se između njih razvija pravi prijateljski odnos pun poverenja. Osim epizoda koje se bave paranormalnim fenomenima, veliki broj epizoda je posvećen tzv. teoriji zavere U njima se pokazuje da prava vlast u Americi pripada ljudima iz senke koji odlučuju šta javnost sme, a šta ne sme da zna. Ti ljudi beskrupulozno varaju i obmanjiju američku (i svetsku) javnost, vrše nad ljudima eksperimente, ugrađuju implante, ubijaju i uništavaju. Slogani "želim da verujem", "istina je negde tamo", "ne veruj nikome" su postali sastavni deo pop-kulture.

  Creator: Chris Carter
  Stars: David Duchovny, Gillian Anderson, Mitch Pileggi
 • 2858
  2x09  The Vampire Diaries 2x09
  INFO
  Vampirski dnevnici (2009–2017) on IMDb
  Godina: (2009–2017)
  Žanr: Drama, Fantasy, Horror
  Trajanje: 43 min
  Opis: "Vampirski dnevnici" - radi se o tinejdzerki Eleni koja se zaljubi u novog ucenika, zgodnog i misterioznog Stefana, koji je ujedno i vampir. Stefan je dobar vampir koji pokusava zivjeti normalnim zivotom medju ljudima, dok s druge strane njegov brat Damon je utjelovljenje nasilja i brutalnosti. Ta dva brata, jedan dobar, jedan zao, ulaze u rat za Eleninu dusu.

  Stars: Nina Dobrev, Paul Wesley and Ian Somerhalder
 • 5255  Teen Wolf (2011) 2x09
  INFO
  IMDB Ocena: 7.3/10
  Godina: 2011
  Žanr: Comedy | Drama | Horror
  Trajanje: ... min
  Opis: "Vukodlak tinejdzer" - MTV-eva nova TV serija Teen Wolf, remake istoimenog filma sa Michael J. Foxom. Serija je bazirana oko mladog autsajdera po imenu Scott McCall, koji je jedne noci lutajuci sumom u potrazi za mrtvim tijelom napadnut od vukodlaka. Uspije pobjeci od napada sa samo ugrizom, te pocinje primijecivati neke promjene u sebi.

  Director: Jeff Davis
  Stars: Tyler Posey, Crystal Reed and Dylan O'Brien
 • 527
  2x09  The Mentalist (2009) 2x09
  INFO
  Mentalista (2008–2015) on IMDb
  Godina: 2008
  Žanr: Crime, Drama, Mystery
  Trajanje: 43 min
  Opis: Patrick Jane je "Mentalist" tj. stručnjak za manipulaciju uma, služi se sugestijom i čitanjem misli, predviđanjima, zapažanjima i hipnozom. 5 godina nakon ubojstva svoje supruge i kćeri Patrick Jane se pridružuje CBI-u (Kalifornijskom istražnom birou) kao savjetnik u rješavanju zločina.

  Creator: Bruno Heller
  Stars: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang
 • 718
  2x09  La Femme Nikita 2x09
  INFO
  Nikita (1997–2001) on IMDb
  Godina: 1997–2001
  Žanr: Action, Drama, Romance
  Trajanje: 60 min
  Opis: La Femme Nikita je kandaska špijunska drama zasnovana na istoimenom francuskom filmu Luka Besona. Odsek 1, veoma tajna anti-teroritička organizacija lažira smrt devojke optužene za ubistvo policajca i osuđene na smrtnu kaznu, i stavlja je na obuku posle koje treba da postane profesionalni ubica. Pod pretnjom da će biti ubijena(ukinuta), Nikita mora da izvršava nemilosrdne i nemoralne zahteve Odseka. Ipak, ona pokušava da očuva svoja moralna ubenjenja i dušu. Jedna od glavnih tema kojima se serija bavi je upravo ta okrutna politika "Odeka 1" ("cilj opravdava sredstvo"), nihovi nemoralni postupci (mučenja, ubistva, samoubilačke misije…) u postizanju višeg cilja, lanac komande i surova borba operativaca za opstanak... Greške se ne tolerišu, i nema mesta za slabosti. Vremenom, Nikita ulazi u veoma rizičnu ljubavnu vezu sa svojim mentorom, misterioznim Majklom što postaje još jedan izvor sukoba sa Odsekom i njegovim strogim pravilima. Međusobna povezanost i odnosi između likova vremenom postaju veoma bitna tema serije.

  Creator: Joel Surnow
  Stars: Peta Wilson, Don Francks, Eugene Robert Glazer
 • 532
  2x09  Buffy the Vampire Slayer 2x09
  INFO
  Bafi, ubica vampira (1997–2003) on IMDb
  Godina: 1997–2003
  Žanr: Action, Drama, Fantasy
  Trajanje: 44 min
  Opis: Priča prati glavnu junakinju, Buffy Anne Summers, “chosen by fate to battle against vampires, demons and the forces of darkness as the Slayer” od trenutka kada se sa majkom doseljava u Sunnydale, gradić koji, sticajem okolnosti, privlači vampire, demone, zombije i kojekakve onostrane aveti. Tu upoznaje nekoliko prijatelja, kasnije okupljenih u Scooby Gang, koji joj pomažu u njenim borbama. Svih vrsta. Buffy, koja bi, bar kad je zateknemo na početku serije, mnogo više volela da bude cheerleadersica i da održi svoj “valley girl” stav, nego da bude "the chosen one" i mlati se sa zlim silama, tokom cele serije (izmedju spasavanja sveta i ubijanja čudovista) ima jedan cilj:“to be like other girls”.

  Creator: Joss Whedon
  Stars: Sarah Michelle Gellar, Nicholas Brendon, Alyson Hannigan
 • 417  Numb3rs 2x09
  INFO
  Broj3vi (2005–2010) on IMDb
  Godina: 2005–2010
  Žanr: Crime, Drama, Mystery
  Trajanje: 43 min
  Opis: Specijalni agent FBI-a Don Eppes regrutira svog brata Charlieja, matematičkog genijalca, da im pomogne sa zagonetnim slučajevima u Los Angelesu. Dvojica braće preuzimaju najteže slučajeve i prate tragove sagledavajući ih iz potpuno nove perspektive, a pomažu im i Donova partnerica Terry Lake i novi agent David Sinclair. Charliejev prijatelj i kolega dr. Larry Fleinhardt radije bi da se on vrati svojim sveučilišnim obvezama. Njegov otac je, naprotiv, zadovoljan što vidi svoje sinove kako rade zajedno, ali strahuje da će njihova natjecateljska narav postati problem. Kada se kriminalistika i matematika udruže donose odgovore na najkompleksnija pitanja u najokrutnijim zločinima Autori su serijom željeli pokazati kako je matematika mnogo više od brojeva, te istražiti njezinu logiku i racionalnost. Dok su se pripremali za snimanje, istraživali su kojim se sve metodama FBI danas koristi kako bi se riješili slučajevi, te koje sve suradnike s raznih područja.

  Creators: Nicolas Falacci, Cheryl Heuton
  Stars: Rob Morrow, David Krumholtz and Judd Hirsch
 • 485
  2x08  Castle (2009) 2x08
  INFO
  Kasl (2009–2016) on IMDb
  Godina: 2003-2012
  Žanr: Comedy, Crime, Drama
  Trajanje: 45 min
  Opis: Serija nastala u produkciji ABC Studia i Beacon Televizije. Richard Castle je uspješan spisatelj krimića koji je upravo ubio glavnog karaktera u svojoj knjizi. Ipak, čini se da jedan od njegovih fanova voli Richardove knjige malo previše jer su se počela događati neobjašnjiva ubojstva imitirana po scenama ubojstava opisanih u Richardovim knjigama. Nakon što ga je ispitala policija, Richard se udružuje sa Detektivkom Kate Beckett te joj pomaže u rješavanju tog slučaja.

  Creator: Andrew W. Marlowe
  Stars: Nathan Fillion, Stana Katic and Jon Huertas
 • 521  Prison Break 2x08
  INFO
  IMDB Ocena: 8.6/10
  Godina: 2005-2009
  Žanr: Action | Crime | Drama
  Trajanje: 43 min
  Opis: "Zbog Politicke Urote, Nevin covjek je poslan u Zatvor na Smrtnu kaznu. Njegova jedina nada je njegov brat, koji namjerno prekrsi zakon da bi zavrsio u zatvoru sa svojim bratom i isplanirao bijeg za obojicu iz zatvora: Preporuka za gledanje:Tihomir21

  Creator: Paul Scheuring
  Stars: Dominic Purcell, Wentworth Miller and Amaury Nolasco
 • 813  Beverly Hills 2x08
  INFO
  IMDB Ocena: 5.9/10
  Godina: 1990–2000
  Žanr: Drama | Romance
  Trajanje: 44 min
  Opis: Focuses on the pleasures and problems of a group of rich children who go to West Beverly High School.

  Creator: Darren Star
  Stars: Jason Priestley, Shannen Doherty and Luke Perry
 • 1507  Charmed 2x08
  INFO
  Čari (1998–2006) on IMDb
  Godina: 1998-2006
  Žanr: Drama, Fantasy, Mystery
  Trajanje: 42 min
  Opis: Tri Sestre otkrivaju njihovu sudbinu, da se bore protiv sila zla, Koristeci Magiju. One su Carobnice.

  Creator: Constance M. Burge
  Stars: Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Brian Krause
 • 867
  2x08  El internado 2x08
  INFO
  Internat (2007–2010) on IMDb
  Godina: (2007–2010)
  Žanr: Mystery
  Trajanje: 75 min
  Opis: Počinje nova školska godina svi đaci se okupljuju ispred Internata Crne Lagune. Markos i Paula su pridošlice,koji su izabrani zbog nesreće koju su imali njihovi roditelji,te tako su Markos i Paula osatali sami,jedino porodica koju od tada imaju su profesori i ostali đaci.Markos je stvorio svet iluzije i mašte svojoj sestri kako bi je zaštitio od realnosti. Nakon dugog istraživanja nestanka petoro sirončadi,jedan od profesora otkriva istinu i pokušava da upozori dve učenice.Dok tada,Ivan jedan od najbogatijih učenika u Internatu,muči Markosa jer ne voli pridošlice

  Creators: Laura Belloso, Juan Carlos Cueto, Rocío Martínez Llano
  Stars: Marta Torné, Martiño Rivas, Raúl Fernández de Pablo
Gost
  
Ukupno
Korisnici
Gosti
Ukupno online: 13
Gosti: 13
Korisnka: 0
  


Copyright Lud@k Site © 2018