Novo

Popularno


Novo na sajtu

 • 1562  Charmed 2x09
  INFO
  Čari (1998–2006) on IMDb
  Godina: 1998-2006
  Žanr: Drama, Fantasy, Mystery
  Trajanje: 42 min
  Opis: Tri Sestre otkrivaju njihovu sudbinu, da se bore protiv sila zla, Koristeci Magiju. One su Carobnice.

  Creator: Constance M. Burge
  Stars: Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Brian Krause
 • 372
  2x09  Doctor Who (2005) 2x09
  INFO

  Doktor Hu (2005– ) on IMDb
  Godina: 2005-2013
  Žanr: Adventure | Drama | Family
  Trajanje: 45 min
  Opis: Christopher Eccleston tumači lik Doktora Whoa, putnika kroz vrijeme iz neke druge galaksije. Njegov Doktor je mudar i duhovit, drzak i hrabar. Izvanzemaljac i samotnjak (teško je održati prijateljstva kad ti posao nalaže da neprestano putuješ prostorom i vremenom), njegova mu logika postaje nužno oruđe u trenutku kad se svijet nađe u opasnosti. No kad su posrijedi veze, osjeća se manjkavo. Zato mu treba Rose. Rose je djevojka iz sadašnjosti zatočena u dosadnom postojanju. Od njihova prvog susreta Doktor i Rose srodne su duše. Oni se razumiju i međusobno nadopunjavaju. Budući da je ništa ne drži kod kuće (ni prezahtjevna majka ni nesretan dečko), ona izabire Doktora i njegovo obećanje da će doživjeti fantastične pustolovine u svemiru. I nije ju iznevjerio. Rose će tako osujetiti urotu izvanzemaljaca da zavladaju Zemljom, doživjeti smak svijeta milijunima godina u budućnosti, upoznati Charlesa Dickensa i zlog Gletha, te imati priliku da još jedanput vidi svog preminulog oca. No kad se Doktoru na putu nađe neprijatelj za kojega je odavno vjerovao da je mrtav, Rose i cijelo čovječanstvo naći će se u opasnosti da zauvijek nestanu iz svemira.

  Stars: David Tennant, Matt Smith, Karen Gillan
 • 891  Stargate Universe 2x09
  INFO
  SGU Stargate Universe (2009–2011) on IMDb
  Godina: 2009
  Žanr: Action | Adventure | Sci-Fi
  Trajanje: 43 min
  Opis: The Previously unknown purpose of the "Ninth Chevron" is revealed, and ends up taking a team to an Ancient ship "Destiny", a ship built millions of years ago by the Ancients, used to seed Distant galaxies with Stargates. This team, led by Dr. Nicolas Rush and Colonel Everett Young, is trapped on the ship, unable to change its programmed mission. The team encounters new races, new technology and new enemies as the runaway ship travels to the far ends of the Universe.

  Creators: Robert C. Cooper, Brad Wright Stars: Robert Carlyle, Louis Ferreira and Brian J. Smith
 • 485  Supernatural 2x09
  INFO
  IMDB Ocena: 8.6/10
  Godina: 2005
  Žanr: Drama | Fantasy | Horror
  Trajanje: 60 min
  Opis: Serija prati dvojicu braće, Sama i Deana. Njih je odgojio njihov otac, John, da progone i ubiju sve one stvorove koji vrebaju u tami, nakon što je njihovu majku, Mary, ubilo nešto natprirodno dok su bili mali.
  22 godine nakon tog događaja braća su krenula na putovanje, boreći se usput sa zlom, da bi pronašli svog oca koji je u međuvremenu nestao tražeći onoga koji je ubio njihovu majku...

  Creator: Eric Kripke
  Stars: Jared Padalecki, Jensen Ackles and Jim Beaver
 • 646
  2x09  The Big Bang Theory 2x09
  INFO
  Štreberi (2007– ) on IMDb
  Godina: 2007
  Žanr: Comedy
  Trajanje: 21 min
  Opis: Priča prati doživljaje 4 prijatelja koji se bave naukom i rade kao teoretičari/predavači u istraživačkom centru pri jednom univerzitetu. Leonard i Sheldon žive zajedno u stanu u zgradi u koju se doseljava zgodna plavuša (Penny) koju nauka ne interesuje baš preterano, ali uspeva da ih sve osvoji svojom različitošću od svih njih. Howard je konstruktor spravica za space-shuttle-ove i internacionalne svemirske stanice koji živi sa mamom i nema sreće kod devojaka iako se besomucno trudi. Rajesh je Indijac sa čudnom osobinom da ne može da razgovara sa ženskim osobama ukoliko ne pije alkohol.

  Creators: Chuck Lorre, Bill Prady
  Stars: Johnny Galecki, Jim Parsons and Kaley Cuoco
 • 646
  2x09  House M.D. 2x09
  INFO
  Doktor Haus (2004–2012) on IMDb
  Godina: 2004–2012
  Žanr: Drama, Mystery
  Trajanje: 45 min
  Opis: Američka serija "Dr. House" sasvim je nov pogled na dinamične događaje u jednoj bolnici. Iako kontroverzni doktor House, koji često ne poštuje pravila, ne vjeruje nikomu, a kamoli svojim pacijentima, i iako su njegove metode nerijetko sumnjive, on i njegova ekipa najboljih mladih liječnika bez premca rješavaju slučajeve od kojih svi drugi dižu ruke. Asocijalni dr. House specijalist je za infektivne bolesti i sjajan dijagnostičar koji uživa u medicinskim zagonetkama koje mora razriješiti ne bi li spašavao živote, a njegova ekipa uključuje neurologa, imunologa i liječnika koji se bavi intenzivnom njegom. Liječnici koji s njime surađuju nerijetko će morati provaljivati u pacijentove domove ne bi li našli kakav trag ili iskušavati razne metode pokušaja i pogrešaka ne bi li došli do odgovora, no ono što je bitno jest da dr. House ima neosporne rezultate. Čest savjetnik u tim nekonvencionalnim metodama liječenja bit će mu i njegov dobar prijatelj dr. James Wilson, onkolog. Iako se dr. House neprestano svađa s bolničkom administratoricom dr. Lisom Cuddy oko svojih smjena i dužnosti, među njima postoji kemija koja bi mogla prerasti u nešto mnogo ozbiljnije.

  Creator: David Shore
  Stars: Hugh Laurie, Omar Epps and Robert Sean Leonard
 • 354  CSI - MIAMI (2002) 2x09
  INFO
  CSI: Miami (2002) on IMDb
   Godina: (2002–2012)
   Žanr: Action | Crime | Drama
   Trajanje: 43 min
   Opis: CSI: Miami prati slučajeve tima istražitelja s južne Floride koji, koristeći se posljednjim detektivsko-naučnim, ali i onim klasičnim policijskim metodama, rešava najbizarnije i najkompliciranije zločine.

  Stars: David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez...

 • 678
  2x09  Poirot 2x09
  INFO
  Poaro (1989–2013) on IMDb
  Godina: 2003-2012
  Žanr: Comedy
  Trajanje: 40 minuta
  Opis: Poirot je britanska kriminalistička TV serija o detektivu Herculeu Poirotu, nastala prema romanima popularne spisateljice Agathe Christie. Poirot je bivši belgijski policajac koji je za vrijeme 1. svjetskog rata preselio u Englesku i tamo započeo karijeru privatnog detektiva. U ratu je upoznao svog prijatelja satnika Arthura Hastingsa, koji mu je kao privremeni pomoćnik često pomagao u rješavanju slučajeva. Poirot i Hastings su u suradnji sa višim inspektorom Jappom iz Scotland Yarda i uz pomoć Poirotovih “malih sivih stanica” rješavali neke od najzahtjevnijih slučajeva.

  Creator: Robert Rodat Jr.
  Uloge: David Suchet (Hercule Poirot), Hugh Fraiser (satnik Arthur Hastings), Philip Jackson (viši inspektor James Japp), Pauline Moran (Gđica Felicity Lemon).
 • 540
  2x09  Bones 2x09
  INFO
  Bones (2005– ) on IMDb
  Godina: 2005
  Žanr: Comedy | Crime | Drama
  Trajanje: 40 min
  Opis: Doktorica Temperance Brennan (Emily Deschanel) vrhunska je forenzična antropologinja, zaposlena u uglednom institutu Jeffersonian, koju policija i druge snage reda često zovu u pomoć pri onim slučajevima ubojstava u kojima su standardne metode identificiranja žrtava nedovoljne. Naime, Temperanceina specijalnost njezina je nesvakidašnja sposobnost čitanja tragova u žrtvinim izgorenim, uništenim ili teže oštećenim kostima. Brennanova najčešće surađuje sa specijalnim agentom Seeleyem Boothom (David Boreanaz), članom posebnog FBI-jeva tima za istraživanje ubojstava.

  Creator: Hart Hanson
  Stars: Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela
 • 447
  2x09  Leverage 2x09
  INFO
  Lud@k Site 7.4/10
  Godina: 2008
  Žanr: Action | Crime | Mystery
  Trajanje: 60 min
  Opis: Radi se o timu od 5 članova - četvero njih su lopovi,odnosno već su se bavili takvim poslom, a peti je pošten čovjek koji nakon gubitka sina, shvaća kako je teško u ovom okrutnom svijetu, malim ljudima boriti se protiv velikih korporacija, iako su većinom u pravu. Tada nakon prvog posla kojeg su odradili,sklapaju tim i traže osobe kojima je potrebna njihova pomoć.

  Creators: Chris Downey, John Rogers
  Stars: Timothy Hutton, Gina Bellman, Christian Kane
 • 511
  2x09  Friends 2x09
  INFO
  Prijatelji (1994–2004) on IMDb
  Godina: 1994-2004
  Žanr: Comedy, Romance
  Trajanje: 22 min
  Opis: Serija koja govori o životima grupe od šest prijatelja,tri muškarca i tri žene,koji žive zajedno u Njujorku.Tokom godina,prijatelji prolaze kroz porodične probleme,prošle I buduće romanse,smeh i suze,pokazujući kako pravo prijateljstvo zapravo izgleda.

  Creators: David Crane, Marta Kauffman
  Stars: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow
 • 3893  Gossip Girl 2x09
  INFO
  IMDB Ocena: 7.1/10
  Godina: 2007
  Žanr: Drama | Romance
  Trajanje: 42 min
  Opis: "Tracara" - Gossip Girl je americka tinejdzerska serija o zivotu tinejdzera, ucenika elitne njujorske skole na Menhetnu. Serija pocinje povratkom Serene van der Vudsen iz internata u Konektiketu. Bler Voldorf, kraljica Upper East Side-a, je Serenina drugarica iz detinjstva, ali i vecita rivalka. Cak Bes je razmazeni tatin sin koji misli da sve moze dobiti novcem, dok je Nejt Arcibald, Cakov najbolji drug, na sopstvenoj kozi osetio kako izgleda imati pa nemati.

  Creators: Josh Schwartz, Stephanie Savage
  Stars: Blake Lively, Kelly Rutherford and Penn Badgley
 • 1293
  2x09  3rd Rock from the Sun 2x09
  INFO
  Treći kamen od Sunca (1996–2001) on IMDb
  Godina: 1996–2001
  Žanr: Comedy, Family, Sci-Fi
  Trajanje: 60 min
  Opis: Grupa vanzemaljaca je došla na Zemlju da sazna nešto o Zemaljskoj populaciji, običaji... Kako ih ne bi prepoznali,uzeli su ljudski oblik koji im omogućava ljudske emocije, telesne potrebe... Bez razumevanje onoga što misle ili inhibicije koja je normalno prisutna među ljudima. Njihov vođa zauzima poziciju profesora koledža, njihov vojni stručnjak kao njegova sestra, svoju inteligenciju stručnjaka, navodno najstariji član grupe uzima oblik njegovog sina tinejdžera.

  Creators: Bonnie Turner, Terry Turner
  Stars: John Lithgow, Jane Curtin, Kristen Johnston


 • 1441  Grey's Anatomy 5x09
  INFO
  IMDB Ocena: 7.2/10
  Godina: 2005
  Žanr: Drama | Romance
  Trajanje: 41 min
  Opis: Oni su mladi, željni znanja, neumorni i radoznali. Pet diplomaca započinje stažiranje u jednoj od najpoznatijih bolnica na svetu - Seattle Grace. Njihovi privatni životi postaju podređeni pacijentima i nauci, ali i njihovom novom mentoru, dr Mirandi Bailey, koja je rešila da, po svaku cenu, od njih napravi najbolje specijaliste.

  Creator: Shonda Rhimes
  Stars: Ellen Pompeo, Sandra Oh and Justin Chambers
 • 526
  2x09  Ali Mekbil 2x09
  INFO
  Ali Mekbil (1997–2002) on IMDb
  Godina: 1997–2002
  Žanr: Comedy, Drama, Fantasy
  Trajanje: 45 min
  Opis: "Ali Mekbil" jedna je od klasičnih komedija o karijerama advokata. Sakupljeni na jednom mestu u neobičnoj i dinamičnoj advokaturi, prijatelji i kolege susreću se sa svakakvim slučajevima kako u sudu tako i u ličnom životu i međusobnim odnosima. Likovi u "Ali Mekbil" su malo uvrnuti, što autori serije uspevaju da prikažu ne samo dobro odabranim sastavom glumačke ekipe, a i nizom interesantnih specijalnih efekata koji se s vremena na vreme pojavljuju. Ekipu u kompaniji "Fiš i Kejdž" (koja kasnije postaje "Fiš, Kejdž i Mekbil") čine neobični dobričina (ali isto tako i veoma pametni) Džon Kejdž, donekle perverzni mangup sa mnogobrojim fetišima Ričard Fiš, uporna i uvek u potrazi za pažnjom Elejn, principijelna i neverovatno lepa plavuša Nel Porter, i nezavisna tigrica Ling. A sama Ali, koju je izgleda nemoguće opisati jednostavnim rečima, nastavlja li nastavlja da traži pravu ljubav, dok se u isto vreme bavi nečim mnogo komplikovanijim. Ne, ne radi se o advokatskoj karijeri, već o tome da Ali u stvari stalno traži smisao života, ako ne uopšte, onda barem u svom malom i istovremeno neshvatljivo velikom i raznolikom životu.

  Creator: David E. Kelley
  Stars: Calista Flockhart, Greg Germann, Jane Krakowski
 • 817  How I Met Your Mother 4x09
  INFO
  Lud@k Site 6.9/10
  Godina: 2005
  Žanr: Comedy | Romance
  Trajanje: 25 min
  Opis: Ted Mosby je talentovani arhitekta koji živi sa svojim najboljim prijateljem jos sa koledža (Marshall) i njegovom dugogodišnjom devojkom Lily. Ted veruje u savršenu ljubav i pokusava da je pronađe, ali mu život daje samo neverovatne okolnosti u kojima se on nikako ne snalazi. Robin vodi vesti na tv-kanalu čija je gledanost ravna nuli i upoznaje Teda. Barney je osoba o kojoj zapravo niko sa sigurnošću ne može da kaže ni čime se tačno bavi ni ko je on u stvari (osim što ga žene obožavaju, a on ih neprekidno iskorišćava), ali splet okolnosti čini da postane nerazdvojni deo ove družine. Priču priča Ted svojoj deci u budućnosti i pokušava da im do detalja prepriča svoju mladost i doživljaje sa prijateljima, da bi objasnio kako je došlo do toga da upozna njihovu majku.

  Creators: Carter Bays, Craig Thomas
  Stars: Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders
 • 450  Casper's Scare School 2x09
  INFO
  Casper je najpoznatiji dobri duh na svijetu, vedar i prijateljski raspoložen. Tko je ikad vidio takvog duha? Upravo zato kralj podzemlja odluči ga vratiti natrag u školu kako bi spoznao svoju mračnu stranu i naučio biti strašan i plašiti ljude.

  Directed by:Mark Gravas.
  Written by:Kirk De Micco,Robert Mittenthal,Andrew Nicholls,Darrell Vickers.
 • 484  Boardwalk Empire 2x09
  INFO
  Carstvo poroka (2010– ) on IMDb
  Godina: (2010–2012)
  Žanr: Crime | Drama
  Trajanje: 60 min
  Opis: Jedna od HBO-ovih najprepoznatljivijih serija, ova jednosatna drama prati život Enocha Nuckyja Thompsona , neospornog cara Atlantic Cityja u vrijeme kada je prohibicija bila glavni katalizator uspona organiziranoga kriminala u Americi.

  Creator: Terence Winter
  Stars: Steve Buscemi, Michael Shannon and Kelly Macdonald
Gost
  
Ukupno
Korisnici
Gosti
Ukupno online: 12
Gosti: 11
Korisnka: 1
Media  


Copyright Lud@k Site © 2018